ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Αντιπυρική καμπάνια από την Πολιτική Προστασία

Share:

«Μπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά, αλλά δεν μπορούμε να σβήσουμε τις τραγικές συνέπειές της. Γι’ αυτό, δεν παίζουμε με τη φωτιά – γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας» Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας ενημερωτικής καμπάνιας της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύει τις συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς, τα λάθη που κάνουμε συνήθως, όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών ή η ρίψη αναμμένων τσιγάρων. Όταν αφήνουμε σκουπίδια στο δάσος, όταν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές, τότε ο κίνδυνος να προκαλέσουμε πυρκαγιά, με τραγικές πολλές φορές συνέπειες, είναι τεράστιος.

Η καμπάνια μας θυμίζει το αυτονόητο – ότι όλοι μας είναι απολύτως απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, ότι αυτά τα λάθη μπορούμε να τα αποφύγουμε. Για να προστατεύσουμε τους γύρω μας, το σπίτι μας, το δάσος, το περιβάλλον, τον ίδιο μας τον εαυτό».

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη σε επίκαιρη ερώτηση για τα “Μέτρα στήριξης αυτοαπασχολούμενων επιχειρηματιών”

Next Article

Διάλογος για αποκλιμάκωση με σεβασμό του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Για το Κυπριακό, ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη δίκαιης και…