ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Anytime – Prosperty: Μια μεγάλη συμμαχία στην ασφάλιση Κατοικίας

Share:

Διαμορφώνοντας πρωτοποριακά τις εξελίξεις στην απευθείας ασφάλιση, η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με την Prosperty, την ψηφιακή εταιρεία προώθησης και διαχείρισης ακινήτων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις ασφάλισης κατοικίας. Η online πλατφόρμα της Prosperty επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της διαδικασίας ενοικίασης ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντάς την εύκολη, γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή. H Anytime παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης Κατοικίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες ιδιοκτητών και ενοικιαστών της Prosperty.

Η αγοραπωλησία και η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελούν μια σημαντική απόφαση, που συνήθως απαιτεί επένδυση προσωπικού χρόνου. Η συγκεκριμένη διαδικασία μέχρι σήμερα ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις δαπανηρή, περιπλοκή και αγχωτική, ενώ οδηγούσε σε αμφισβητήσιμα τελικά αποτελέσματα. Στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, όμως, αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου δεν έχει πλέον θέση.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα προσφέρουν:

  • Ασφάλιση Κατοικίας: εξασφαλίζεται το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο μαζί, με πλήθος καλύψεων για κάθε κίνδυνο (π.χ. σεισμό, διαρροή σωληνώσεων, κλοπή κ.ά.) για ό,τι κι αν συμβεί.
  • Νομική προστασία οικογενειάρχη και εκμισθωτή: καλύπτονται οι δικαστικές ή εξωδικαστικές δαπάνες σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι που κατοικούν οι ασφαλισμένοι ή το εκμισθώνουν σε τρίτο.
  • Απώλεια Μισθωμάτων: αποζημιώνεται η απώλεια ενοικίων σε περίπτωση έξωσης του ενοικιαστή από το ακίνητο. Καλύπτονται ενοίκια τριών μηνών για το διάστημα αναζήτησης νέου ενοικιαστή.

Στην εποχή των μεγαλύτερων τεχνολογικών προκλήσεων η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμη μία φορά αναπτύσσοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνεργασίες, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

The post Anytime – Prosperty: Μια μεγάλη συμμαχία στην ασφάλιση Κατοικίας appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ, 07.07.2021

Next Article

Οριακό προβάδισμα για τους αγοραστές στο χρηματιστήριο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στη ζώνη των 872 μονάδων κινείται ο Γενικός Δείκτης που…