ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Απάντηση Οικονόμου στον Α.Τσίπρα: Ενδιαφέρεται για καρέκλες και αξιώματα

Share:

Απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα έδωσε κυβερνητικό εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι η «δήλωση-αγγαρεία» του κ. Τσίπρα έγινε «μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγελθεί», και τόνισε ότι φανέρωσε το πραγματικό του ενδιαφέρον, δηλαδή καρέκλες και «αξιώματα μέσω της πανδημίας».

Η δήλωση 

«Όπως κατάλαβαν όλοι η δήλωση – αγγαρεία του κ. Τσίπρα έγινε μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγείλει ότι θα απαντήσει στον Πρωθυπουργό. Δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα, και επιβεβαίωσε ξανά ότι από την διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία. Χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» σημαντικά πράγματα που έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια: 1277 από 577 ΜΕΘ, περισσότερες από 14000 προσλήψεις υγειονομικών, ένταξη στο ΕΣΥ πάνω από 700 κλινών του ιδιωτικού τομέα, διάθεση του συνόλου των κενών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα στο ΕΣΥ, επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών, 16200 διορισμούς εκπαιδευτικών, 1320 από 850 λεωφορεία στις συγκοινωνίες της Αθήνας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» και τόσα ακόμη.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι έστω και με μισόλογα ψέλλισε τούτη την ώρα το πραγματικό ενδιαφέρον του: καρέκλες και αξιώματα μέσω της πανδημίας. Ο Πρωθυπουργός μίλησε με ειλικρίνεια και έδειξε ότι διαθέτει το θάρρος, τα εφόδια και την υπευθυνότητα να διαχειριστεί την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, ώστε να προστατεύσει κατά το μέγιστο τη δημόσια υγεία και να κρατήσει όρθια τη χώρα μέσα στην πανδημία».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Wall Street: Μικρή υποχώρηση του Dow, νέα κέρδη σε S&P 500 και Nasdaq

Next Article

Νέα ιστορικά υψηλά για τους S&P και Nasdaq

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Μικτά πρόσημα στη Wall Street με τους S&P και Nasdaq…