ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Αποκαλυπτήρια του σχεδίου Eurobank 2030

Share:

H διοίκηση της Eurobank σήμερα ανακοινώνει το επίσημο πέρασμα της στην επόμενη δεκαετία. Πρόκειται για το σχέδιο  Eurobank 2030, με νέο brand name, νέου τύπου καταστήματα και φυσικά άφθονη χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Ο CEO της τράπεζας  Φωκίων Καραβίας μαζί με τους  αναπληρωτές Διευθ. Συμβούλους Κώστα Βασιλείου, Ανδρέα Αθανασόπουλο, Σταύρο Ιωάννου και υψηλόβαθμα στελέχη θα παρουσιάσουν το νέο επιχειρησιακό σχέδιο και τις δράσεις που θα υλοποιηθούν και έχουν στόχο να αναδείξουν τον ηγετικό ρόλο της Eurobank.

Για πρώτη φορά ελληνική τράπεζα από την έναρξη της κρίσης, καταφέρνει να μειώσει το ποσοστό των κόκκινων δανείων NPE Index σε μονοψήφιο ποσοστό.

Το σχέδιο Eurobank 2030 Τράπεζα της Ανάπτυξης προφανώς θα αξιοποιήσει στο έπακρο τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας RRF. H Eurobank θα συμμετάσχει  σε χρηματοδοτήσεις των μεγάλων έργων (Ελληνικό, ΑΔΜΗΕ, ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης- Αττικής κλπ).

Από την άνοιξη του 2020 η Eurobank υλοποιεί πρόγραμμα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων ύψους 750 εκατ ευρώ, στα ψηφιακά κανάλια συναλλαγών.

Η Eurobank έχει επενδύσει 400 εκατ. Ευρώ στις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες.

Στόχος είναι η απλοποίηση όλων των διαδικασίων και εξάλειψη της γραφειοκρατίας και για το λόγο αυτό έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονες πλατφόρμες, που  μπορούν να υποστηρίξουν το σύνολο σχεδόν των τραπεζικών εργασιών και συναλλαγών, οι οποίες γίνονται πλέον ηλεκτρονικά.

Τα αιτήματα για τη χορήγηση δανείου, η έγκριση και η εκταμίευση γίνεται πλέον χωρίς να απαιτείται η παρουσία στο κατάστημα (με εξαίρεση προς το παρόν των στεγαστικών).

Ακόμα προσφέρει digital προϊόντα, τα οποία είναι πιο απλά και κατανοητά από τον πελάτη και καθιερώνει τον ίδιο τρόπο διαχείρισης και εξυπηρέτησης (omni channel), σε όλα τα κανάλια μέσα από τα οποία συναλλάσσεται ο πελάτης με την τράπεζα (internet, phone, mobile banking κλπ).

 

The post Αποκαλυπτήρια του σχεδίου Eurobank 2030 appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

JP Morgan: Βλέπει είσοδο της ΔΕΗ στον βασικό δείκτη της MSCI – Συναλλακτικό “boom” αναμένουν οι αναλυτές

Next Article

Επιδότηση 39 ευρώ ανά λογαριασμό ρεύματος για ένα δίμηνο – Αναλυτικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο K. Σκρέκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Νέα δέσμη μέτρων για την στήριξη των καταναλωτών ενέργειας έναντι…