ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Αττική Οδός: Εξυπηρέτηση και εκτός αυτοκινητόδρομου

Share:

Η Αττική Οδός εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο Σημείο Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (ΣΕΣ), που είναι και το πρώτο εκτός αυτοκινητόδρομου.

Πρόκειται για το 10o σημείο που λειτουργεί στην Αττική και επιλέχθηκε κατόπιν επισταμένης έρευνας, για να ανταποκριθεί στο αίτημα των χρηστών του αυτοκινητόδρομου για πρόσβαση σε ένα Σημείο Εξυπηρέτησης που να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, χωρίς να απαιτείται η είσοδος στην Αττική Οδό και η πληρωμή διοδίων.

Το νέο Σημείο Εξυπηρέτησης Συνδρομητών βρίσκεται επί του κόμβου της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») και συγκεκριμένα, εντός των εγκαταστάσεων και στον χώρο υποδοχής πελατών του «I. KTEO Κόμβος Αμαρουσίου», στη διεύθυνση Γρανικού 2 και Χειμάρρας, στο Μαρούσι.

Η Αττική Οδός, πέραν των δέκα Σημείων Εξυπηρέτησης Συνδρομητών που διαθέτει στην Αττική Οδό και των τριών στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ, έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με Τραπεζικά Ιδρύματα και άλλες επιχειρήσεις που φτάνουν συνολικά τα 500 σημεία, με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση του κοινού. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες, το ποσοστό ικανοποίησης των συνδρομητών από το επίπεδο εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν στα Σημεία Εξυπηρέτησης είναι εντυπωσιακά υψηλό, με το 98,5% αυτών να δηλώνουν ικανοποιημένοι.

The post Αττική Οδός: Εξυπηρέτηση και εκτός αυτοκινητόδρομου appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Εκ-Στάσεις: Απόπειρες Απεικόνισης της Ελευθερίας»

Next Article

Υπ. Υγείας: Πρόσκληση στους ιδιώτες γιατρούς να συμμετέχουν στους εμβολιασμούς κατ’ οίκον

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στην δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Υγείας η πρόσκληση προς…