ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

“Άτυπο lockdown” χαρακτηρίζει η εστίαση τα μέτρα-Εξαγγέλλει κινητοποιήσεις

Share:

Δυσαρέσκεια και θυμός επικρατεί στον κλάδο της εστίασης με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον έλεγχο της πανδημίας.

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων: “Ο κλάδος της εστίασης δοκιμάζεται, για μια ακόμη φορά στοχοποιείται και λαμβάνονται από την Κυβέρνηση μέτρα που ισοδυναμούν με κλείσιμο των επιχειρήσεών του. Η Κυβέρνηση περιορίζει πάνω του 50% τους δυνητικούς πελάτες μας, χωρίς κανένα αντισταθμιστικό μέτρο και με την απειλή αυστηρών προστίμων και την σφράγιση των καταστημάτων μας, με την επιβολή μη εφαρμόσιμων μέτρων, που ισοδυναμούν με άτυπο lockdown”.
Στο πλαίσιο αυτό οι επιχειρηματίες του κλάδου προαναγγέλουν κινητοποιήσεις με στόχο την επανεξέταση των περιοριστικών μέτρων, στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της πανδημίας με ουσιαστική παρέμβαση. Την Tρίτη, 16 Νοεμβρίου, διοργανώνεται από την η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής 24ωρη πανελλαδική απεργία με κλειστά τα καταστήματα εστίασης.
περισσότερα στο coffeemag.gr

The post “Άτυπο lockdown” χαρακτηρίζει η εστίαση τα μέτρα-Εξαγγέλλει κινητοποιήσεις appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γνωστοποίηση διενέργειας συναλλαγών

Next Article

SoftOne: Το Cloud βρίσκεται στον πυρήνα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Εννέα στις δέκα επιχειρήσεις υποδεικνύουν την απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές και…