Aγγ. Μάριος Ζακυνθινος: Mεταγραφη από την Metro στη Fourlis, νέος Leasing & Development manager Foot Locker

financialreport.gr


Συνεχίζονται οι μετακινήσεις στελεχών, με τον Άγγελο Μάριο Ζακυνθινό, μέχρι πρότινος υψηλόβαθμο στέλεχος της ΜΕΤRΟ ABEE να αναλαμβάνει θέση στη Footlocker του ομίλου Fourlis. 

Συγκεριμένα, το εν λόγω στέλεχος ανακοίνωσε από τα Social media ότι αναλαμβάνει Leasing & Development manager στην εταιρεία Foot Locker μετά από έναν χρόνο και κάτι στη θέση του Real Estate Manager των Μy Market Local στην εταιρεία METRΟ ΑΒΕΕ.

Πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια έχει περάσει από εταιρείες όπως η Lidl και η Alpha Bank. 

Yπενθυμίζεται ότι τo deal της Fourlis με την FootLocker είχε ανακοινωθεί πριν από ενάμιση χρόνο και εκτός από την Ελλάδα, περιελάμβανε και ανάπτυξη της εταιρείας αθλητικών ειδών στα Βαλκάνια.

Για το λόγο αυτό εξακολουθούν οι μεταγραφές στελεχών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας εντός και εκτός συνόρων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων