Bloomberg: Η Ρωσία έχει καταστρέψει το 60% της παραγωγής φυσικού αερίου της Ουκρανίας
  							
					 		
Αυτό πιθανότατα θα αναγκάσει το Κίεβο να δαπανήσει 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ για την εισαγωγή 4,4 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων καυσίμων μέχρι τα τέλη Μαρτίου
                                            Η Ρωσία έχει καταστρέψει το 60% της παραγωγής φυσικού αερίου της Ουκρανίας τις τελευταίες ημέρες, αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές. 
Αυτό πιθανότατα θα αναγκάσει το Κίεβο να δαπανήσει 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ για την εισαγωγή 4,4 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων καυσίμων μέχρι τα τέλη Μαρτίου – περίπου το 20% της ετήσιας κατανάλωσής του.
Μετά τις επιθέσεις στις περιοχές του Kharkiv και της Poltava, η Ουκρανία ζήτησε από τους εταίρους της επείγοντα εξοπλισμό για την επισκευή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, πρόσθετα συστήματα αεράμυνας και οικονομική υποστήριξη για την κάλυψη των πληρωμών φυσικού αερίου. 
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




