ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Cenergy Holdings: Κορυφαία Εταιρεία Διεθνούς Δραστηριοποίησης στα Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021

Share:

Με το 1ο βραβείο «Εταιρείας Διεθνούς Δραστηριοποίησης» διακρίθηκε η Cenergy Holdings στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021». Η φετινή απονομή έλαβε χώρα διαδικτυακά στις 11 Φεβρουαρίου, με την παρουσία σημαντικών θεσμικών εκπροσώπων καθώς και της επιχειρηματικής και επιστημονικής κοινότητας.

Η απονομή του πρώτου βραβείου στη Cenergy Holdings αποτελεί αναγνώριση της έντονης εξωστρέφειάς της. Η συντριπτική πλειοψηφία των έργων που υλοποιεί, παρέχοντας καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της ενέργειας παγκοσμίως, προέρχεται από σημαντικές αγορές του εξωτερικού. Σήμερα, η Cenergy Holdings αναγνωρίζεται διεθνώς ως πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της πράσινης και της ψηφιακής μετάβασης, επιδεικνύοντας ήδη σημαντικές επιδόσεις στην υλοποίηση απαιτητικών έργων -μέσω της Hellenic Cables- στον τομέα της ηλεκτρικής διασύνδεσης αιολικών πάρκων για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με πιο εμβληματικά τα πρόσφατα έργα υπεράκτιων αιολικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. Ταυτόχρονα η Σωληνουργεία Κορίνθου, πρωταγωνιστεί παγκοσμίως στην παραγωγή σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου, του κύριου καύσιμου της μεταβατικής εποχής προς την καθαρή ενέργεια,  και σωλήνων μεταφοράς υδρογόνου που θεωρείται το καθαρό καύσιμο του μέλλοντος, καθώς και για τεχνολογίες δέσμευσης και αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη σαφή φιλοσοφία εξωστρέφειας που μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια. Όπως υπερήφανοι είμαστε και για τη σημαντική επένδυση που έχουμε κάνει στην πράσινη αλλά και στην ψηφιακή μετάβαση και μάλιστα με ταυτόχρονη σταθερή προσήλωση και δέσμευση στον οδικό χάρτη ESG και στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. H Cenergy Holdings έχει ενσωματώσει στον στρατηγικό σχεδιασμό των εταιρειών της, δράσεις που διασφαλίζουν την αναπτυξιακή τους προοπτική. Αναλάβαμε στην πράξη την ευθύνη για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, όχι μόνο κατά την παραγωγή των προϊόντων μας αλλά σχεδιάζοντας τεχνολογικές λύσεις που θα επιτρέψουν το συνολικό μετασχηματισμό της οικονομίας σε μία οικονομία ουδέτερου άνθρακα, σε συνεργασία με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας», επεσήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, o κ. Αλέξανδρος Μπένος, CFO της Cenergy Holdings.

 Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Μεγάλη πτώση

Next Article

Σταϊκούρας: Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν για τη ΛΑΡΚΟ – Απάντηση Τσακαλώτου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
«Η ομολογούμενα εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση της ΛΑΡΚΟ απαιτεί σοβαρότητα, ειλικρίνεια,…