ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Χαμηλότερη η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα, λένε τα στοιχεία

Share:

Τις τελευταίες εβδομάδες, με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την προσπάθεια ενοχοποίησης αλλοεθνών για αυτό, ακούστηκαν για ακόμα μια φορά πολλές φωνές κατά των αλλοδαπών ως δήθεν υπεύθυνων για την εγκληματικότητα στη χώρα. Ακόμα και εισαγγελέας απέδωσε την έξαρση της εγκληματικότητας στην εισροή πολλών μεταναστών στην Ελλάδα, ανθρώπων οι οποίοι «δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση»!

Κατά πόσον τελικά ευθύνονται οι αλλοδαποί για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα; Το ertnews.gr σας παρουσιάζει ορισμένα στατιστικά στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την ελληνική αστυνομία και ρίχνουν φως στο συγκεκριμένο θέμα.

Όπως γίνεται σαφές από τους αριθμούς στο άνωθι διάγραμμα, όπου με μπλε απεικονίζονται τα εγκλήματα των αλλοδαπών και με κίτρινο των Ελλήνων, την πρωτοκαθεδρία σε δολοφονίες, βιασμούς, κακοποιήσεις, παραμελήσεις, αρπαγές και εκμεταλλεύσεις ανθρώπων έχουν σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες.

Αλλά και στα αδικήματα κατά ιδιοκτησίας και περιουσιακών δικαιωμάτων, δηλαδή σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, οι αριθμοί δείχνουν πως πρωτοστατούν οι Έλληνες, παρά την περί του αντιθέτου κοινή πεποίθηση.

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Friends: Τα Φιλαράκια έχουν τα αυτοκίνητά τους!

Next Article

Ιταλία: Εκατοντάδες μετανάστες διασώθηκαν από τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα (MSF) και αποβιβάστηκαν στη Σικελία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Περίπου 40 μετανάστες υποφέρουν από εγκαύματα, αφυδάτωση, υποθερμία και ψώρα – Περισσότερες…