ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

COOPower Final Event: Μια online συζήτηση για την κατάσταση της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ευρώπη

Share:

COOPower Final Event: Μια online συζήτηση για την κατάσταση της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ευρώπη
Το British Council ανακοινώνει την τελευταία κατά σειρά εκδήλωση του έργου COOPower, η οποία θα φιλοξενηθεί διαδικτυακά στις 24 Νοεμβρίου, στις 18:00
Το έργο COOPower στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία
Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2021. Το British Council διοργανώνει μια διαδικτυακή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο για την κατάσταση της κοινωνικής οικονομίας στην Ευρώπη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 18:00, και θα μεταδοθεί Live μέσω της σελίδας του British Council Greece στο Facebook.
Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει δύο panels, με εξειδικευμένους ομιλητές, που θα επικεντρωθούν στα παρακάτω θέματα:
Νέοι και Κοινωνική Οικονομία – Εργασία σε καιρούς προκλήσεων
Νέοι κοινωνικοί επιχειρηματίες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κροατία θα μιλήσουν για το τι σημαίνει να έχεις μία επιχείρηση με κοινωνικό αντίκτυπο, θα μοιραστούν καλές πρακτικές, και τις προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19.
Χάραξη πολιτικής για την κοινωνική οικονομία – Η κατάσταση στην ΕΕ, την Ελλάδα, την Κροατία και την Κύπρο
Υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής από την ΕΕ, την Ελλάδα, την Κροατία και την Κύπρο συζητούν τις τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές της κοινωνικής οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαρία Νομικού, Sector Lead, Youth, Skills and Inclusive Communities, Europe στο British Council.

Το COOPower είναι ένα έργο, χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, που στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις κοινωνικές επιχειρήσεις και τα συνεργατικά σχήματα, ως εναλλακτικές, χωρίς αποκλεισμούς και καινοτόμες προσεγγίσεις για την καταπολέμηση της νεανική ανεργίας και θα παρέχει πρακτική υποστήριξη στους νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Κροατία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το British Council σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και το Step Ri, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο του Πανεπιστημίου της Ριέκα στην Κροατία.
Εγγραφείτε δωρεάν στη διεύθυνση: https://forms.office.com/r/STfJYsEAyc.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/637234697277722/
Connecting youth towards a brighter future

-ΤΕΛΟΣ-

Media Enquiries
Μάριος Κούμπας, Action Global Communications – marios.k@actionprgroup.com

Σχετικά με το COOPower
Το πρόγραμμα COOPower στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις κοινωνικές επιχειρήσεις και τα συνεργατικά σχήματα, ως εναλλακτικές, χωρίς αποκλεισμούς και καινοτόμες προσεγγίσεις για την καταπολέμηση της νεανική ανεργίας και θα παρέχει πρακτική υποστήριξη στους νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα, Ουγγαρία και την Κροατία.

Το πρόγραμμα προωθεί την αξία των κοινωνικών επιχειρήσεων και του συνεργατισμού ως βιώσιμες επιλογές καριέρας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει μία ομάδα νέων δημοσιογράφων που μέσα από το περιεχόμενο που θα παράγουν θα επισημάνουν την προοπτική της κοινωνικής οικονομίας και τη δυνατότητά της να δημιουργήσει θετική αλλαγή.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
  Next Article

Open Academy: η νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα e-αυτοβελτίωσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Thyssenkrupp: «Άλμα» σε πωλήσεις και κέρδη στο 4ο τρίμηνο k.apostolopoulos…