ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

H CPS μετρά διαρκώς την αξία της ακίνητης περιουσίας, με σύγχρονες τεχνολογίες

Share:

Η Cerved Property Services (CPS) είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία στο χώρο της ακίνητης περιουσίας η οποία οραματιζόμενη τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου επενδύει συστηματικά εδώ και μία δεκαετία, σε νέες τεχνολογίες, βάσεις δεδομένων, επιστημονικά ψηφιακά εργαλεία και εξειδικευμένα συστήματα λογισμικού.

Η διεύθυνση  Έρευνας και Ανάλυσης της CPS έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα, όπως σετ Οικιστικών και Εμπορικών Δεικτών, εργαλεία διαχείρισης κινδύνου (VaR), μοντέλα πρόβλεψης και μοντέλα αυτοματοποιημένης αποτίμησης (Automated Valuation Models-AVMs), τα οποία επιτρέπουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκτίμηση του ακινήτου αλλά και στη μαζική διαχείριση χαρτοφυλακίων.

Τα AVMs, πιο συγκεκριμένα, αποτελούν εφαρμογές που χρησιμοποιούν οικονομετρικά και μαθηματικά μοντέλα, προκειμένου να παρέχουν αυτόματα μια τρέχουσα εκτίμηση της αγοραίας αξίας είτε σε επίπεδο μεμονωμένης ιδιοκτησίας είτε σε επίπεδο χαρτοφυλακίου ακινήτων.

Η ανάπτυξή του ΑVM της CPS ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και υποστηρίζεται από σημαντικά ακαδημαϊκά ιδρύματα καθώς και κορυφαίες εταιρείες λειτουργικών συστημάτων έχοντας λάβει «ψήφο εμπιστοσύνης» από την Ελληνική αγορά καθώς έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε μεγάλα έργα εκτίμησης χαρτοφυλακίων εκ μέρους ιδιωτικών εταιριών διαχείρισης αλλά και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

  • Το AVM της CPS έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την αποτίμηση του συστήματος παραγωγής και ανανέωσης Αντικειμενικών Αξιών σε έργο χρηματοδοτούμενο εκ μέρους του ΥΠΟΙΚ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
  • Ως επιστέγασμά αυτής της μακροχρόνιας προσπάθειας, η CPS είναι πλέον πιστοποιημένο μέλος της European AVM Alliance (ΕΑΑ), της ευρωπαϊκής ένωσης κορυφαίων παρόχων αυτοματοποιημένων μοντέλων αποτίμησης (AVMs), γεγονός που την καθιστά μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες στο χώρο που παρέχουν λύσεις αναγνωρισμένης ποιότητας και αξιοπιστίας.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι μόνο εννέα εταιρείες σε όλη την Ευρώπη, έχουν αυτή την πιστοποίηση με την CPS να είναι η μόνη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά και στην ευρύτερη ΝΑ Ευρώπη.

Η CPS  συνεχίζει να επενδύει σημαντικούς πόρους και κεφάλαια για τη βελτίωση των υπαρχόντων και την ανάπτυξη νέων  εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, με σκοπό την εδραίωση της ως ηγέτιδα εταιρεία στο Data Driven Real Estate Asset Management, ενώ αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση της αγοράς αναφορικά με την αξιοπιστία και τα πεδία εφαρμογής τους, κερδίζοντας καθημερινά νέες συνεργασίες.

 

The post H CPS μετρά διαρκώς την αξία της ακίνητης περιουσίας, με σύγχρονες τεχνολογίες appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Φεύγει ο Λεωνίδας Μπόμπολας με αιχμές κατά των Καλλιτσάντζηδων

Next Article

Τρόμος στη Wall Street από τη μετάλλαξη Δέλτα – Έχασε 725 μονάδες ο Dow

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με μεγάλη πτώση έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης,…