ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Το “dark store” της AB Βασιλόπουλος έλαβε… παράσημο για τις υπηρεσίες του

Share:

Το νέο, καινοτόμο κατάστημα της AB Βασιλόπουλος, το AB Home Shop Center πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Το AB Home Shop Center, αποτέλεσμα επένδυσης άνω των 10 εκατ. ευρώ είναι ένα “dark store”, που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αττική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίησή του σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 που αφορά στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εφαρμόζεται στο πεδίο της παραλαβής, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και του Home Delivery.

Η απονομή των σχετικών πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε εντός του AB Home Shop Center στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, σε εγκαταστάσεις 7.500 τ.μ. και παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών των δύο εταιρειών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και της εταιρείας συμβούλων PRIORITY, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την προετοιμασία των διαδικασιών προς την πιστοποίηση.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ότι όλες οι δράσεις του AB Home Shop Center πραγματοποιούνται τηρώντας τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις και σε περιβάλλον ασφαλείας για τα τρόφιμα. Το AB Home Center καταφέρνει έτσι, να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές αγορές στο e-shop της εταιρείας, προσφέροντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση «έξυπνων» εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του. Διασφαλίζει κατ’ αυτό τον τρόπο την ποιότητα των προϊόντων, την ταχύτερη και πιο «οικολογική» προώθηση κάθε online παραγγελίας.

Σημειώνεται ότι στο AB Home Center αναμένεται να εργαστούν συνολικά περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι ενώ σε καθημερινή βάση εξυπηρετούνται περισσότερες από 13.000 παραγγελίες από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

The post Το “dark store” της AB Βασιλόπουλος έλαβε… παράσημο για τις υπηρεσίες του appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Επιτακτική η ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και ψηφιακό μετασχηματισμό»

Next Article

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ενόψει των Χριστουγέννων ανακοίνωσε ο Εμπορικός…