ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη ανακοίνωσαν τα ναυτεργατικά σωματεία

Share:

Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Οι εργαζόμενοι της Ναυτικής Ομοσπονδίας συντονίζουν τις κινητοποιήσεις τους με τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας  στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο  και τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, που έχουν εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη.

Σε ανακοίνωση τους σημειώνουν ότι «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων επιβάλλουν τη δυναμική και συντονισμένη αντίδραση όλων των συνδικαλιστικών οργάνων».

Η Π.Ε.Ν.Ε Ν. που έχει προαναγγείλει απεργιακή προσυγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στα Χαυτεία ζητεί την απόσυρση του νομοσχεδίου την υπογραφή και ανανέωση των ΣΣΕ σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αλλά και κατάργηση των νόμων 4150/2013, 4714/2020, 2687/1953.

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πρωτοφανές μπλακ άουτ μίας ώρας σε μεγάλες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο

Next Article

Ελλάδα: Αυτοκίνητα από 300 ευρώ – Οποιος προλάβει…

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ο πρώην ΟΔΔΥ μετά από πολύμηνη αδράνεια εξαιτίας του κορωνοϊού…