ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Δήμαρχος Ρεθύμνου στο Πρώτο: Σωστή η οδηγία για διπλό έλεγχο με τεστ στον τουρισμό  (audio)

Share:

«Με το να έρθει η σωστή αλλά καθυστερημένη οδηγία να ελέγχονται διπλά οι άνθρωποι του τουρισμού, καθώς θα υπάρχει ένας μεγαλύτερος αριθμός ελεγχομένων. Υπάρχει πρόβλημα, είναι εστιασμένο, ξέρουμε πού είναι γι’ αυτό προσπαθούμε με συνεχείς επαφές με τα κέντρα διασκέδασης, την αστυνομία, το υγειονομικό, να εισηγούμαστε το καλύτερο δυνατόν, όταν ερωτώμεθα», ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης.

Αναφορικά με τα ποσοστά εμβολιασμού στην περιοχή σήμερα, το 40%  έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις και με μία δόση πάνω από το 50% του πληθυσμού του Ρεθύμνου. «Θα θέλαμε να είναι πολύ περισσότερα. Και αυτό έχει να κάνει με τον όλο σχεδιασμό, καθώς τα 3 εμβολιαστικά κέντρα της ενδοχώρας έχουν μόνο το AstraZeneca. Λόγω της γυναίκας που χάθηκε, υπάρχει μια απαξίωση για το συγκεκριμένο εμβόλιο στην περιοχή, παρότι τόσο εγώ και όσο και ο γιος μου έχουμε εμβολιαστεί με αυτό».


Όπως χαρακτηριστικά είπε, «δώσαμε χώρο σε ανθρώπους που δεν είχαν ούτε κύρος ούτε άποψη να είναι πρωταγωνιστές της άρνησης. Εκεί καθυστερήσαμε, έπρεπε να τους είχαμε προλάβει όλους αυτούς».

Ικανοποιητικός ο ρυθμός εμβολιασμού που καταγράφεται πλέον στην περιοχή σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. «Περίπου 500 εμβολιάζονται ημερησίως, πολύ περισσότεροι από ό,τι παλιότερα, γιατί τώρα στην πόλη υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής εμβολίου. Τώρα σημασία έχει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας».

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Υπόθεση Pegasus: Ποιες χώρες χρησιμοποιούσαν τον «δούρειο ίππο» της παρακολούθησης;

Next Article

Κικίλιας: Μπόνους σε γιατρούς και φαρμακοποιούς για να εμβολιάζουν – Τα ποσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
«Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους υγειονομικούς και καλεί όλους τους…