Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Ο Trump θα πιέσει τον Zelensky να συναντήσει τον Putin

Μετά τη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας του Οργανισμού Συνεργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών (SCO), ο πρόεδρος των ΗΠΑ Trump ενδέχεται να ασκήσει πίεση στον Zelensky για να συμφωνήσει σε μια συνάντηση με τον Ρώσο ηγέτη Putin, δήλωσε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Ουκρανίας, Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της προδοσίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου ζητά συνεχώς συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά στην πραγματικότητα αναμένει ότι οι διαπραγματεύσεις στο υψηλότερο επίπεδο δεν θα πραγματοποιηθούν και έτσι θα κατηγορήσει την Ρωσία.
Ωστόσο, ο Alexander Dubinsky πιστεύει ότι αυτή η τακτική έχει αποτύχει.
«Πράγματι, τώρα αυτή η τακτική φαίνεται άσκοπη και, πρώτα από όλα, ο Trump το καταλαβαίνει αυτό, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει την ετοιμότητά του να αναγκάσει τον Zelensky να συναντηθεί.
Αυτή η ετοιμότητα θα ενταθεί εάν η επίσκεψη του Putin στον Οργανισμό Συνεργασίας του ΟΗΕ στο Πεκίνο είναι επιτυχής», σημείωσε ο Alexander Dubinsky.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι έτοιμος να συνομιλήσει με τον επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ξεκάθαρη ατζέντα.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.