ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΕΔΟΕΑΠ: Δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών σε 72 δόσεις για τους ανέργους

Share:

Δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών των ανέργων, προκειμένου να διατηρήσουν την υγειονομική τους περίθαλψη παρέχει ο ΕΔΟΕΑΠ.

Ο Οργανισμός, επιδεικνύοντας όπως πάντα ευαισθησία, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα υπαγωγής σε διακανονισμό των οφειλών έως και 72 δόσεις. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής σχετικού αιτήματος είναι η 30ή Νοεμβρίου 2021.

Ο διακανονισμός αφορά στις περιπτώσεις:

•  Μη ενήμεροι ασφαλισμένοι σε καθεστώς ανεργίας, καθώς και συνταξιούχοι-περιθαλπόμενοι με οφειλές άνω των τριών μηνών

• Ασφαλισμένοι που δεν εμφανίζουν πρόσφατες εισφορές από εργασία ή επιδότηση άνω των τριών μηνών. Οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι καλούνται έως 30/11/2021 να ενημερώσουν τον Οργανισμό για την εργασιακή τους κατάσταση, με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Δηλαδή, να υποβάλουν τυχόν ΦΕΚ διορισμού ή αναγγελία πρόσληψης σε εργοδότη υπόχρεο σε απόδοση εισφορών στον ΕΔΟΕΑΠ, εφόσον εργάζονται. Ή αίτηση για ασφάλιστρο ανεργίας ή αίτηση αναστολής περίθαλψης ή να προσκομίσουν στοιχεία επιδότησης λόγω ανεργίας ή εξώδικη δήλωση επίσχεσης (όχι άνω των 5 μηνών από την έναρξη επίσχεσης), προκειμένου να διατηρήσουν την ασφαλιστική τους ικανότητα στον Οργανισμό και μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία.

The post ΕΔΟΕΑΠ: Δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών σε 72 δόσεις για τους ανέργους appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Next Article

“Λαυράκια”‘ από το ΣΔΟΕ – «Τσίμπησε» καθηγητή πανεπιστημίου για απάτη €15 εκατ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Πολλά «λαβράκια» ψάρεψε το ΣΔΟΕ κατά τους τελευταίους 3 μήνες. Πρόκειται για…