ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Εξασφάλισε προσωρινά προστασία από τους πιστωτές της η Creta Farms

Share:

Με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Ρεθύμνου απαγορεύεται προσωρινά η λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, η Creta Farms, στo πλαίσιο της διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητας της είχε καταθέσει στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, στις 25.10.2019, αίτηση για τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με το άρθρο 106 α’ παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα. H απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης και της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών καθώς και της έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της.

The post Εξασφάλισε προσωρινά προστασία από τους πιστωτές της η Creta Farms appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ήπια ανοδικά η Wall με ώθηση από τα εταιρικά αποτελέσματα και το βλέμμα στον κοροναϊό

Next Article

ΕΤΕπ: Χρηματοδότηση ύψους €24 εκατ. στο μεγαλύτερο δημόσιο ερευνητικό κέντρο της Ελλάδας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σημαντική χρηματοδοτική ενίσχυση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για το…