ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Eξελίξεις για τη Folli-Follie: Ενώπιον των Αρχών οριστικά η οικογένεια Κουτσολιούτσου (και 13 συνολικά κατηγορούμενοι)

Share:

Στην απόρριψη των εφέσεων που άσκησαν 4 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Folli-Follie προχώρησαν οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, ακολουθώντας την πρόταση της εισαγγελέως εφετών Αθηνάς Θεοδωροπούλου.

Επί της ουσίας επικύρωσαν το πρωτόδικο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, με βάση το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 13 κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια Κουτσολιούτσου μαζί με τα υπόλοιπα κατηγορούμενα διευθυντικά στελέχη του ομίλου, κατά περίπτωση, θα λογοδοτήσουν για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 120.000 ευρώ, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα κατά φυσικών και νομικών προσώπων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, με προξενειθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ, χειραγώγηση της αγοράς από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

O προφυλακισμένος ιδρυτής της εταιρείας βαρύνεται επιπλέον με το κακούργημα της κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. Η εκτιμώμενη ζημία που φέρεται να προκλήθηκε από τις πράξεις των κατηγορουμένων ανέρχεται στα 413.078.346,17 ευρώ, το ακριβές όμως ύψος της δεν μπορεί ακόμη να υπολογιστεί.

The post Eξελίξεις για τη Folli-Follie: Ενώπιον των Αρχών οριστικά η οικογένεια Κουτσολιούτσου (και 13 συνολικά κατηγορούμενοι) appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου και συναλλαγών διευθυντικών στελεχών

Next Article

Κορωνοϊός: 6.862 νέα κρούσματα και 55 θάνατοι – Στους 508 οι διασωληνωμένοι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σε 6.862 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα…