ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Έξι χρόνια προσφοράς γιόρτασε το Institute of Life του ΙΑΣΩ που πρωτοπορεί διεθνώς στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Share:

Έξι χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ανοδικής πορείας, συμπλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, το Institute of Life του ΙΑΣΩ. Τα γιόρτασε με ειδική εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ, παρουσιάζοντας την ανοδική πορεία του και τη συνεχή έρευνα και βελτίωση σε κάθε επίπεδο για το πολυβραβευμένο Κέντρο που ξεκίνησε με 500 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις το 2015 και ήδη έχει υπερδεκαπλασιάσει την προσφορά του με 5.500 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις εντός του 2021.

Την εκδήλωση για τα έκτα γενέθλια του Κέντρου, χαιρέτισαν η πρόεδρος του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη που έχει συνεργασία με το Institute of Life ΙΑΣΟ και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ το Κέντρο ανακοίνωσε νέες σημαντικές συνεργασίες.

Το Institute of Life, ιδρύθηκε με σκοπό να υποδεχτεί υπογόνιμα ζευγάρια και να τους προσφέρει τη μεγάλη χαρά να γίνουν γονείς, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Είναι πολλαπλώς πιστοποιημένο και βραβευμένο στην Ελλάδα και διεθνώς.

Μία ομάδα κορυφαίων γιατρών συνεργάστηκε για την ίδρυσή του και εξασφάλισε κορυφαίες συνεργασίες ενισχύοντας το δυναμικό με τον κορυφαίο γιατρό και ερευνητή κ. Θέμη Μαντζαβίνο, διασφαλίζοντας σπουδαίες συνεργασίες με πρωτοπόρους και σπουδαίους επιστήμονες διεθνώς, όπως την Dr. Gloria Calderon και τον διεθνούς φήμης Ολλανδό κλινικό εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen, που διευθύνει το εργαστήριο ART στην Washington στις ΗΠΑ.

Ο Dr. Cohen, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το ΙΑΣΩ και το Κέντρο και έμεινε έκπληκτος με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που εμπλουτίζεται διαρκώς και τα επιτεύγματα του Ινστιτούτου. Πολύ πρόσφατα το Κέντρο ανακοίνωσε με χαρά τη γέννηση των πρώτων δύο παιδιών στην Ελλάδα μέσω της εφαρμογής τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence), ενώ έχει ήδη τις πρώτες 5 επιτυχίες με την πρωτοποριακή μέθοδο γονιμοποίησης με τη μεταφορά της μητρικής ατράκτου!

Ο ίδιος συνδέθηκε “ζωντανά” από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να μιλήσει για όλα όσα είδε και να αναλύσει τις επιστημονικές προκλήσεις που ανοίγει η χρήση της υψηλής τεχνολογίας στον κλάδο.

Το Institute of Life ενισχύει διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ήδη προσφέρονται: Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF), Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI), Δωρεά Ωαρίων, Δωρεά Σπέρματος, Παρένθετη Μητρότητα, Διατήρηση Γονιμότητας,  Θεραπείες, Μικρογονιμοποίηση (ICSI), Κατάψυξη Ωαρίων, Time-lapse, Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD),  Προεμφυτευτικό Γενετικό Έλεγχο (PGS), Προηγμένος Γονιδιακό Έλεγχος,

 

The post Έξι χρόνια προσφοράς γιόρτασε το Institute of Life του ΙΑΣΩ που πρωτοπορεί διεθνώς στην εξωσωματική γονιμοποίηση appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων στο Μαρούσι

Next Article

Χρηματιστήριο.: Τι λένε οι ξένοι οίκοι για τις αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η χρηματιστηριακή αγορά από τον Απρίλιο και μετά κινείται εντός…