ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο – Τέλος η μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί

Share:

Τη λήψη περιοριστικών μέτρων μέτρων για το νησί της Μυκόνου τα οποία θα ισχύσουν από σήμερα και μέχρι -κατ’ αρχάς- τη Δευτέρα 26 Ιουλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά τις πολλαπλές συρροές και την ανησυχητική έξαρση κρουσμάτων αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί και της μουσικής όλο το εικοσιτετράωρο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Από σήμερα Σάββατο 17/7 και λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα, με πολλαπλές συρροές και clusters, η Κυβέρνηση προχωρά στην υιοθέτηση και εφαρμογή ειδικών μέτρων για το νησί της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Καλούμε τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες του όμορφου νησιού μας σε πιστή τήρηση των μέτρων, καθώς και τις Αρχές του νησιού στην άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ενημέρωσης και ελέγχου τήρησής τους, έτσι ώστε σύντομα να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού και η Μύκονος να επιστρέψει στην κανονικότητα της».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παναγιωτόπουλος: Καλύτερη από ποτέ η στρατηγική σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ

Next Article

Απεβίωσε η μεγάλη φωνή του δημοτικού τραγουδιού, Φιλιώ Πυργάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Απεβίωσε η μεγάλη φωνή του δημοτικού τραγουδιού, Φιλιώ Πυργάκη Σαβ,…