ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ελλάκτωρ: H Αφροδίτη Αβραμέα Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου

Share:

Η Διοίκηση του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει ότι η κα Αφροδίτη Αβραμέα αναλαμβάνει Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου από τις 12 Ιουλίου 2021.

Η κα Α. Αβραμέα διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας διατελέσει μέχρι πρόσφατα  Ανώτερος Διευθυντής του Τομέα Αναδιάρθρωσης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας της Intrum Hellas. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε Διευθύντρια Στρατηγικής, Task Force-Merchant Banking και Αναδιαρθρώσεων Δανείων Μεγάλων Επιχειρήσεων, στην Τράπεζα Πειραιώς, Επικεφαλής Τραπεζικών Σχέσεων στην Marfin Investment Group, Επικεφαλής Χρηματοδοτήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων στην Marfin Egnatia Τράπεζα, και στο Τμήμα Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Λαϊκής Τράπεζας. Η κα Αβραμέα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το Harvard University, MBA από το City University of New York, Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και του τίτλου CFA Charterholder.

The post Ελλάκτωρ: H Αφροδίτη Αβραμέα Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Wall Street: Ο πληθωρισμός «κοκκίνισε» τα ταμπλό

Next Article

Υποχώρησε από τα ρεκόρ η Wall υπό τον φόβο του πληθωρισμού

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τέλος το ανοδικό σερί για τους δείκτες που έκλεισαν χαμηλότερα…