ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η κρίσιμη λεπτομέρεια που προδιαγράφει το μέλλον 

Share:
 Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Reggeborgh vs Greenhill, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, διαρροές, που ελέγχουν από, περίπου, 25% του μετοχικού κεφαλαίου η κάθε μία πλευρά.
Δεν θα σταθούμε στην απάντηση των Ολλανδών στις αιτιάσεις των Αρκάδων για τη μη εκπροσώπηση τους στην γενική συνέλευση αλλά σε μία λεπτομέρεια, που κάνει την διαφορά. 
  • Το Atlas Invest Holding αυξάνει την θέση του, στο 9,798% μετά από μεθοδικές αγορές που έκανε το τελευταίο διάστημα (πακέτα πάνε και έρχονται, σημείωνα μόλις πρόσφατα) έτσι καθίσταται ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος μετά το Reggeborgh και την Greenhill.
Για το fund (με έδρα το Βέλγιο-αλλά ολλανδόφωνο) και τον van Poecke αναφερθήκαμε πρόσφατα.
  • Το ενδιαφέρον της λεπτομέρειας Ολλανδοί και Βέλγοι έχουν ανοιχτή γραμμή, άλλωστε σε dutch συνεννοούνται.
 Αυτό για την συνέχεια, και το επόμενο επεισόδιο του “σήριαλ”.

H επίσημη ανακοίνωση

H εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ γνωστοποιεί ενημέρωση που έλαβε, στις 23 Ιουνίου 2021, από μέτοχό της, σε συμμόρφωση με την Οδηγία περί Διαφάνειας, σχετικά με σημαντική μεταβολή στη συμμετοχή και τα δικαιώματα ψήφου, ως ακολούθως:

1. Το νομικό πρόσωπο, ATLAS NV, με έδρα το Βέλγιο, η οποία ελέγχεται από ATLASINVEST HOLDING B.V, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από τον κ. Martialis Quirinus van Poecke, ενημερώνει για απόκτηση συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, ως εξής: Ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία το ποσοστό συμμετοχής του ανήλθε του ορίου 5%: 17.06.2021. Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου πριν τη συναλλαγή:

(α) άμεση συμμετοχή 3,65% (ήτοι 7.834.562 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές),

(β) έμμεση συμμετοχή 0% (ήτοι 0 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) και Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά τη συναλλαγή:

(α) άμεση συμμετοχή 9,798% (ήτοι 20.993.760 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές),

(β) έμμεση συμμετοχή 0% (ήτοι 0 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) και συνολικό ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου (άμεσο και έμμεσο) 9,798% (ήτοι 20.993.760 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

2. Το νομικό πρόσωπο, ATLASINVEST HOLDING B.V., με έδρα το Βέλγιο (η οποία ελέγχει την ATLAS NV), καθώς και το φυσικό πρόσωπο Martialis Quirinus van Poecke (ο οποίος ελέγχει την ATLASINVEST HOLDING B.V.), συναφώς με την υπό (1) γνωστοποίηση, ενημερώνουν ότι, μετά την ανωτέρω συναλλαγή, ελέγχουν συνολικά (εμμέσως) συμμετοχή και δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 9,798% (ήτοι 20.993.760 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Πρόσθετες πληροφορίες – Παρατήρηση

Η αγορά των 13.159.198 (ήτοι ποσοστό 6,14%) μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας πραγματοποιήθηκε με προσυμφωνημένη χρηματιστηριακή συναλλαγή. Η ATLAS NV, ελέγχεται από ATLASINVEST HOLDING B.V, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από τον κ. Martialis Quirinus van Poecke.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται λόγω απόκτησης μετοχών και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι υπέρβαση του ορίου 5%, σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει.

The post ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η κρίσιμη λεπτομέρεια που προδιαγράφει το μέλλον  appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κέρδη για τις Ασιατικές αγορές – Άνω του 1% ο Hang Seng

Next Article

Αποκλείστηκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η πιθανότητα συνόδου με Πούτιν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Αποκλείστηκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η πιθανότητα συνόδου με Πούτιν Παρ.,…