ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ένα κάμπινγκ 5* στην Α’ Ακτή Βούλας

Share:

Ένα κάμπινγκ 5* στην Α’ Ακτή Βούλας

Υπ’ ατμόν βρίσκεται η τουριστική επένδυση για την κατασκευή κάμπινγκ 5 αστέρων στην Α’ Ακτή Βούλας.

Η έκταση ανήκει στην ΕΤΑΔ και παραχωρήθηκε προς μίσθωση στην εταιρεία ΒΔ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., θυγατρική της Ναυσικά Α.Ε., η οποία ανήκει κατά 80% στην Grivalia και κατά 20% στον Όμιλο Παπαθεοχάρη.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει, με την έγκριση από τον αρμόδιο Δήμο της οικοδομικής άδειας, με την οποία δίνεται το πράσινο φως για την ανέγερση κτηρίων, μαζί με τα ήδη υφιστάμενα και την κατασκευή πισίνων.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία είχε λάβει το “οκ” για την εκτέλεση των πρώτων έργων που αφορούσαν την καθαίρεση κτισμάτων και την περίφραξη του εργοταξίου.

Με την επένδυση θα αναβιώσει ουσιαστικά η υφιστάμενη τουριστική κατασκήνωση του ΕΟΤ, με τελική κατάταξη της εγκατάστασης στην κατηγορία 5 αστέρων.

Με το νέο έργο θα δημιουργηθούν: εστιατόριο, αναψυκτήριο, παιδότοπος, χώρος διημέρευσης με βιβλιοθήκη, κατάστημα, κινηματογράφος, γυμναστήριο, κέντρο αναζωογόνησης, αθλητικά γήπεδα και ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων με ταυτόχρονη πυκνή φύτευση και υπαίθρια καθιστικά προσφέροντας έτσι μία όαση αναψυχής στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

The post Ένα κάμπινγκ 5* στην Α’ Ακτή Βούλας appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανοδος για τον δείκτη εταιρικών ομολόγων της Τράπεζας Πειραιώς

Next Article

Έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για Μπογδάνο – «Να τον διαγράψουν»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την αναδημοσίευση…