ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ένα «παιδί» της Accenture μεταπηδά στην Deloitte

Share:

Η επί 22 χρόνια εργαζόμενη και στέλεχος της Accenture κα Bίκυ Αθανασιάδου θα συνεργάζεται στο εξής ως partner της Deloitte στον τομέα Enterprise Technology and Performance.

Η ανάληψη των καθηκόντων της έγινε στις 3 Φεβρουαρίου.

 Στην Accenture η κα Αθανασιάδου ηγήθηκε σε απαιτητικά έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, υπήρξε επικεφαλής SAP της εταιρείας, για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η πολύχρονη εμπειρία της κας Βίκυς Αθανασιάδου στο IT Consulting, τον χώρο των Πετρελαιοειδών, της Βιομηχανίας και των Τηλεπικοινωνιών, σε συνδυασμό με τις εις βάθος γνώσεις της, θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της Deloitte.

Η κα Βίκυ Αθανασιάδου κατέχει πτυχίο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δίπλωμα Σχεδιασμού Συστημάτων Πληροφορικής από το Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη Solution Architect για εταιρικές εφαρμογές, Delivery Lead για έργα τεχνολογίας, Σύμβουλος εφαρμογών SAP και Oracle, ενώ διαθέτει πιστοποίηση Agile Delivery. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Viohalco ως Chief Technology Officer και ήταν υπεύθυνη για τον καθορισμό πλάνου ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο κος Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, ανέφερε σχετικά ότι: «Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τη Βίκυ Αθανασιάδου στην οικογένεια της Deloitte. Η μακρά εμπειρία της στον χώρο και οι γνώσεις της στο IT Consulting θα προσφέρουν μία ανανεωμένη στρατηγική ματιά στο τμήμα και στις υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες μας. Είμαστε πεπεισμένοι πως η συμβολή της θα είναι καίρια στην υποστήριξη των πελατών μας στη διαδικασία προσαρμογής τους στα νέα δεδομένα που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση».

Ο κος Νίκος Χριστοδούλου, Consulting Leading Partner της Deloitte Ελλάδος, προσέθεσε: «Συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας σε στελεχικό δυναμικό υψηλής ποιότητας που μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού στους πελάτες μας».

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της ως Partner της ομάδας Enterprise Technology and Performance των υπηρεσιών Consulting, η κα Βίκυ Αθανασιάδου σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το νέο μου ξεκίνημα στην Deloitte, μία εκ των κορυφαίων συμβουλευτικών εταιρειών παγκοσμίως. Το μέγεθος και η πολυπλοκότητα των έργων που διαχειρίζεται η εταιρεία θα αποτελέσουν μία νέα προσωπική πρόκληση. Στόχος μου είναι να εργαστώ με την ομάδα μου, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και πρωτότυπη σκέψη για να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται».

The post Ένα «παιδί» της Accenture μεταπηδά στην Deloitte appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Κόκκινος» Φεβρουάριος στο Χρηματιστήριο, με πτώση 21%

Next Article

Επίσημα σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η ΛΑΡΚΟ: Τα επόμενα βήματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται και επίσημα πλέον η ΛΑΡΚΟ,…