ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Έπεσαν οι υπογραφές, προχωρά το project του Πύργου Πειραιά

Share:

Με αμείωτο ρυθμό θα συνεχιστούν οι εργασίες ανακαίνισης του εμβληματικού Πύργου του Πειραιά, έπειτα από την υπογραφή μεταξύ PIRAEUS TOWER ΑΕ και ΤΕΡΝΑ ΑΕ της σύμβασης για τη Β’ φάση των Οικοδομικών και Η/Μ εργασιών αποπεράτωσης κοινόχρηστων εγκαταστάσεων, υπογείων, δώματος και περιβάλλοντα χώρου.

Το έργο αφορά την αποπεράτωση του ημιτελούς κτιρίου του Εμποροναυτιλιακού Κέντρου Πειραιά, γνωστού και ως «Πύργος Πειραιά».

Η συμφωνία αυτή αποτελεί επέκταση της από 6 Αυγούστου 2021 υπάρχουσας σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ ΑΕ και προβλέπει επιπλέον κατασκευαστικό αντικείμενο προϋπολογισμού 26.187.673,55 ευρώ και παράδοση την 30η Ιουνίου 2023.

Ο Πύργος του Πειραιά με 22 ορόφους και ύψος 88μ. θα είναι ο πρώτος ψηφιακός και βιοκλιματικός ουρανοξύστης της Ελλάδας που θα λάβει την ανώτατη πιστοποίηση Platinum, κατά το διεθνές πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design).

Το έργο προορίζεται για χρήση γραφείων, εμπορικών καταστημάτων και χώρων εστίασης σε συνολική δομημένη επιφάνεια 34.623,74 τ.μ

Διαβάστε επίσης:

Ναυπηγεία Ελευσίνας, Πύργος Πειραιά, ΕΣΠΑ (και άλλα): Αναπτυξιακός μοχλός για τη χώρα τα μεγάλα έργα

The post Έπεσαν οι υπογραφές, προχωρά το project του Πύργου Πειραιά appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συμμαχία Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-ΣΕΒ Πελοποννήσου για την εξωστρέφεια

Next Article

Αυξημένες κατά 200% οι πωλήσεις της Jumbo στην Κύπρο. Τι συνέβη στην Ελλάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Μειωμένες κατά 14,8% ήταν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo κατά τον…