ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Eρχονται τα …greekends

Share:

Γράφει η «ξενοδόχος»

Τί είναι καλύτερο από τα weekends; Τα …greekends*, όπως λέει η νέα καμπάνια του ΕΟΤ για τα City Breaks.

O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού τώρα προσκαλεί τους ταξιδιώτες να απολαύσουν ένα greekend*, ένα αυθεντικό ελληνικό Σαββατοκύριακο στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια του μεγάλου πλήγματος που έχουν δεχθεί τα αστικά ξενοδοχεία, με μεγάλους χαμένους την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που επανασυστήνονται στο κοινό ως δύο μεγάλες πόλεις ιδανικές για το πιο «ζωντανό» city-break.

Ο τόπος για να ζήσει κανείς να υπέροχο αστικό σαββατοκύριακο γεμάτο εμπειρίες. Σε πρώτο πλάνο ο καλός καιρός, οι μικρές αποστάσεις και οι αναρίθμητες επιλογές φαγητού, ποτού και διασκέδασης που μας επιτρέπουν να περνάμε σχεδόν όλο το σαββατοκύριακο έξω από το σπίτι.

Με κεντρικό μήνυμα «greekend: End your week like a Greek» και υπογραφή το motto της επιτυχημένης κεντρικής καμπάνιας «All you want is Greece», η νέα δυναμική καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ προβάλλει την όμορφη πλευρά της ζωής στις ελληνικές πόλεις και τις πλούσιες εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες σε ένα greekend*.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια το ΕΟΤ θα έχει αρχικά διάρκεια δύο σχεδόν μήνες και θα προβληθεί, σε πρώτη φάση, σε δέκα χώρες που έχουν φανερώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, όπως το η Γαλλία, η Γερμανία, η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Σουηδία και το Ισραήλ. Η καμπάνια θα επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια του έτους.

Στόχος της νέας καμπάνιας «City Break» είναι να καθιερωθεί το νέο concept greekend* και να εμπλουτιστεί και με άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις που έχουν σύνδεση με αεροδρόμια του εξωτερικού και μπορούν να στηρίξουν ένα επιτυχημένο City Βreak.

Το δημιουργικό και η παραγωγή της καμπάνιας αποτελεί ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση στο Υπουργείο Τουρισμού.

 

 

The post Eρχονται τα …greekends appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

TRADE ESTATES: “Φρένο” στο ομολογιακό, επιλέγει στρατηγικό επενδυτή

Next Article

Γερμανία: Τρεις νεκροί, εκτεταμένα προβλήματα από την κακοκαιρία “Υλένια”

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Γερμανία: Τρεις νεκροί, εκτεταμένα προβλήματα από την κακοκαιρία "Υλένια"ckardampikis Παρ.,…