Ergon Foods: Σε διαδικασία πρόσληψης General manager με φόντο τη νέα εποχή της Αγοράς Μοδιάνο
Μέσα στην άνοιξη αναμένεται να ανοίξει εκ νέου η Αγορά Μοδιάνο, υπό την Ergon Foods και πέρα από τις εργασίες που διενεργούνται στο χώρο, ο οποίος θα έχει αρκετές αλλαγές, υπάρχουν και διεργασίες σε σχέση με τον επικεφαλής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, στην παρούσα φάση οι αδελφοί Δούζη μαζί με το επενδυτικό fund Halcyon αναζητούν τον Γενικό Διευθυντή του χώρου, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ”ενορχηστρώσει” την προσπάθεια κάτω από το ιστορικό βάρος της Αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.
Κατά όσα αναφέρονται από την εταιρεία, «ο νέος προορισμός θα συνδυάζει την πολυτελή λιανική πώληση τροφίμων, τα εστιατόρια και τις καθηλωτικές εμπειρίες εστίασης κάτω από την ίδια στέγη».
Ανάμεσα στα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Αγοράς Μοδιάνο, του νέου Project, το οποίο αναμένεται να έχει και διαφοροποίηση στην επωνυμία του, θα είναι η εποπτεία μιας ποικιλόμορφης ομάδας σε διάφορα τμήματα, από τις εξειδικευμένες αγορές του έως τις ιδέες των εστιατορίων.
Σε κάθε περίπτωση αναζητείται ένα στέλεχος που να διαθέτει ένα ισχυρό υπόβαθρο σε αίθουσες εστίασης, μεγάλα εστιατόρια ή πολυτελή λιανική. Η διαδικασία των συνεντεύξεων αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, ενώ ήδη, κατά πηγές κοντά στην εταιρεία, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάνω από 50 υποψήφιοι.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



