ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΕΤΕπ: 470 εκατ. πρόγραμμα για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα

Share:

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων συμφώνησε να υποστηρίξει ένα πρόγραμμα ύψους 470 εκατ. ευρώ για τη μείωση των θανάτων και των τραυματισμών που προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα σε όλη την Ελλάδα.

 Πρώτο δάνειο της ΕΤΕπ προς τον εθνικό οδικό φορέα Εγνατία Οδός Α.Ε.

Το δεκαπενταετές δάνειο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ύψους 235 εκατ. ευρώ, για το οποίο θα εγγυηθεί η Ελληνική Δημοκρατία, αντιπροσωπεύει την πρώτη άμεση χρηματοδότηση στην Εγνατία Οδό από το 1963, όταν η ΕΤΕπ υποστήριξε για πρώτη φορά τις επενδύσεις στον τομέα των μεταφορών στην Ελλάδα. Το δάνειο της ΕΤΕπ θα στηρίξει το 50% των επενδύσεων οδικής ασφάλειας συνολικού ύψους 470 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού.

Η ΕΤΕπ υποστηρίζει τους εθνικούς και κοινοτικούς στόχους οδικής ασφάλειας

Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε 7.000 θέσεις που χαρακτηρίζονται ως τα πιο επικίνδυνα σημεία για ατυχήματα σε όλη τη χώρα θα βοηθήσει το Ελληνικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας και το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Οδική Ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο insuraceworld

The post ΕΤΕπ: 470 εκατ. πρόγραμμα για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Prodea: Διανομή προσωρινού μερίσματος €0,14/μετοχή

Next Article

Παπαευαγγέλου: Κάτω από τη μονάδα το Rt – Έχουμε δρόμο μπροστά μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Για συνεχιζόμενη πίεση στο Σύστημα Υγείας της Βόρειας Ελλάδας, έκανε λόγο…