ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΕΤΕπ: Δάνειο 15 εκατ. ευρώ στη Hellas Direct

Share:

Δάνειο ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΤΕπ κατοχύρωσε η ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct στον τελευταίο γύρο χρηματοδοτήσεων, σηματοδοτώντας την πρώτη χρηματοδότηση χρέους σε κυπριακή εταιρεία από την ΕΤΕπ.

Στόχος της χρηματοδότησης είναι διεύρυνση της έρευνας και η ανάπτυξη της Hellas Direct, η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, η ασφαλιστική προσβλέπει στην αύξηση των πωλήσεών της και την επέκταση της πελατειακής της βάσης. «Η νέα αυτή επένδυση θα επεκτείνει την παροχή τεχνολογικά καινοτόμων ασφαλιστικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την περιοχή και θα προσαρμόσει τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες» στην περίοδο μετά την πανδημία, δήλωσε μεταξύ άλλων η Lilyana Pavlova, αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ, αρμόδια για την Κύπρο.

Η εξασφάλιση του δανείου από την ΕΤΕπ ανακοινώθηκε σήμερα σε διαδικτυακή τελετή, όπου επιβεβαιώθηκε ότι πλην αυτης χρηματοδότησης, η Hellas Direct κατοχύρωσε επιπλέον 17 εκατομμύρια ευρώ κατά τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης.

«Είμαστε πραγματικά περήφανοι που η Hellas Direct είναι η πρώτη κυπριακή εταιρεία που υποστηρίζεται μέσω χρηματοδότησης επιχειρηματικού χρέους από την ΕΤΕπ. Η επένδυση της τράπεζας σημαίνει πολλά για εμάς, καθώς ετοιμαζόμαστε να επεκτείνουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο εκτός συνόρων και να ακολουθήσουμε μία πιο επιθετική στρατηγική εξαγοράς στην περιοχή», δήλωσε ο Αλέξης Πανταζής, εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct.

«Είναι μια υπέροχη στιγμή για την Hellas Direct. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μας υποστηρίζει η ΕΤΕπ, ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο. Η υποστήριξη και η τεχνογνωσία τους θα μας επιτρέψουν να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς μας, να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας και να επιδιώξουμε τους μακροπρόθεσμους στρατηγικούς μας στόχους. Έρχονται πολλά στο μέλλον», σχολίασε ο Αιμίλιος Μάρκου, Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct.

The post ΕΤΕπ: Δάνειο 15 εκατ. ευρώ στη Hellas Direct appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ρυθμιζόμενη Πληροφορία Κανονισμός ΕΕ 596/2014: Γνωστοποίηση χρηματιστηριακής συναλλαγής

Next Article

Μάστιγα το ξέπλυμα χρήματος στη Γερμανία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τα τελευταία χρόνια οι εικόνες αυτές πληθαίνουν στη Γερμανία: η…