ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Εθνικής Τράπεζα: Π. Μυλωνάς τριετίας, νέος πρόεδρος ο Γκ. Χαρδούβελης

Share:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας, η οποία ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια τη θητεία του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας Παύλου Μυλωνά.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση επικύρωσε την εκλογή του Γκίκα Χαρδούβελη στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας για τα επόμενα τρία χρόνια και ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. Κώστα Μιχαηλίδη για την πολυετή προσφορά και τη σημαντική συμβολή του στον Μετασχηματισμό της Eθνικής Τράπεζας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eθνικής Τράπεζας Π. Μυλωνάς, απευθυνόμενος στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, επισήμανε τη μεγάλη υποστήριξη που παρείχε η Εθνική σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά κατά την περίοδο της πανδημίας, τόνισε τη θεαματική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και την εξυγίανση του χαρτοφυλακίου της και υπογράμμισε την τεράστια πρόοδο που πέτυχε η Εθνική στον ψηφιακό μετασχηματισμό, προσφέροντας σήμερα το καλύτερο πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά.

Η ΜΙΝΕΡΒΑ εξαγοράζει τη Mediterranean Foods

H Intralot τα βρήκε με τους Ομολογιούχους. Απομόχλευση 166 εκατ. Ευρώ.

The post Εθνικής Τράπεζα: Π. Μυλωνάς τριετίας, νέος πρόεδρος ο Γκ. Χαρδούβελης appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας

Next Article

Εθνική Τράπεζα: Νέος πρόεδρος ο Γκίκας Χαρδούβελης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εθνικής…