ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η Eurobank ίδρυσε Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για τους υπαλλήλους της…

Share:

Ένα επιπλέον εργαλείο κινητροδότησης και ασφαλιστικής κάλυψης των εργαζομένων της δημιούργησε η διοίκηση του Ομίλου Eurobank.

Η Εurobank EFG υπέβαλε χθες στις εποπτικές αρχές το καταστατικό σύστασης Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Είναι η δεύτερη συστημική τράπεζα (μετά την Τράπεζα Πειραιώς που ίδρυσε Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για τους δικούς της εργαζόμενους, τον Δεκέμβριο του 2020) που μπαίνει δυναμικά στον 2ο Πυλώνα του Ασφαλιστικού μας Συστήματος.

O θεσμός των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) είναι για τους εργαζόμενους ένα αποτελεσματικό εργαλείο μακροχρόνιας αποταμίευσης, ενώ είναι θετικό και για τον εργοδότη, αφού ενισχύει την πιστότητα και τη δέσμευση των εργαζομένων.

Ο κ. Θεοφάνης Μυλωνάς, Πρόεδρος Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ έχει επανηλειμμένα μιλήσει για τις σημαντικές προοπτικές  των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης αναφερόμενος στον όγκο κεφαλαίων που διαχειρίζονται οι κορυφαίοι asset managers διεθνώς, μέρος των οποίων αφορούν συνταξιοδοτικά ταμεία.

Τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης αποτελούν μια σημαντικό παράγοντα σ’ ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό σύστημα.

The post Η Eurobank ίδρυσε Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για τους υπαλλήλους της… appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

H Πειραιώς Financial Holdings ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη έκδοση ομολόγου Additional Tier 1 ύψους €600 εκατ.

Next Article

Στα «κόκκινα» η Wall Street – Απώλειες 150 μονάδες για τον Dow Jones

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με πτώση έκλεισε την Τετάρτη  η Wall Street με τα…