ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Eurobank: Πιστοποιήθηκε από τη SAP ως Center of Expertise

Share:

H SAP προχώρησε στην πιστοποίηση της Eurobank ως Customer Center of Expertise – (COE) μετά από την επιτυχή τρίμηνης διάρκειας συμμετοχή της σε σχετικό πιλοτικό πρόγραμμα με στόχο την ενεργοποίηση νέων λειτουργιών.

Η Eurobank, ως πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα που συμμετείχε στο νέο αυτό πιλοτικό πρόγραμμα συνεργασίας με την SAP, γίνεται μέλος ενός παγκοσμίου οικοσυστήματος εταιρειών, με ομοειδή πιστοποίηση και με κεντρικό στόχο τη διαρκή αναβάθμιση υπηρεσιών, προϊόντων και των δεξιοτήτων του προσωπικού της, καθώς θα μπορεί να:

  • Λαμβάνει εξειδικευμένες πρακτικές αξιοποίησης των προϊόντων SAP, στα οποία έχει ήδη επενδύσει, για τη βέλτιστη λειτουργία της και την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών.
  • Αποκτά άμεση πρόσβαση στην πλατφόρμα γνώσης του κατασκευαστή, να ενημερώνεται πλήρως και άμεσα για τις αλλαγές στο επιχειρησιακό λογισμικό SAP και να αναπτύσσει δυναμικά τις δεξιότητες των εργαζομένων της με σκοπό να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις τεχνολογικές εξελίξεις και στις προκλήσεις της ψηφιακής μετάβασης.
  • Βελτιώνει αισθητά τη δομή της ως προς την εσωτερική υποστήριξη του λογισμικού και των μονάδων που το χρησιμοποιούν για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων που θέτει η Τράπεζα.

Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για την ενεργοποίηση νέων λειτουργιών και την απόκτηση της πιστοποίησης του COE, δημιουργήθηκαν συνεργατικοί κόμβοι μεταξύ του Group ΙΤ και των επιχειρηματικών μονάδων της Τράπεζας, με στόχο την εξασφάλιση διαφάνειας και αποτελεσματικότητας σε ό,τι αφορά στις υλοποιήσεις, τις λειτουργίες και την ποιότητα των επιχειρηματικών διαδικασιών και συστημάτων, τα οποία σχετίζονται με λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες της SAP.

Στην πλήρη λειτουργία του, το COE της Eurobank, διαθέτοντας την τεχνογνωσία αλλά και τις συνεργασίες/διασυνδέσεις που απαιτούνται, θα διαχειρίζεται, σε συνολικό επίπεδο, τις λειτουργίες του Προγράμματος και θα προωθεί βελτιώσεις και καινοτομίες με τη χρήση των λύσεων λογισμικού της SAP προς όφελος της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εσωτερικούς αλλά και στους τελικούς πελάτες του οργανισμού.

Ο υπεύθυνος Maintenance Sales Manager and Customer Success για την περιοχή Ισραήλ, Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας της SAP Hellas, κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και πιστοποιεί την ωριμότητα των Λειτουργιών Πληροφορικής στην Τράπεζα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία της Eurobank και αναμένουμε να δούμε και το όφελος από τη λειτουργία του COE, ώστε να προχωρήσουμε μαζί και στο επόμενο στάδιο της advanced πιστοποίησης».

The post Eurobank: Πιστοποιήθηκε από τη SAP ως Center of Expertise appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ολοκλήρωση των Συναλλαγών μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων PHOENIX & VEGA

Next Article

Moody’s: Credit positive η Αύξηση Κεφαλαίου για την Alpha Bank

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Πιστωτικά θετική χαρακτηρίζει ο οίκος αξιολόγησης Moody’s την αύξηση μετοχικού…