Euroleague: Στη Βαλένθια για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, με Ντουμπάι για την εξάδα ο ΠΑΟ
Στη μάχη της Euroleague επιστρέφουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βαλένθια (24/3, 21:30), ενώ οι Πράσινοι φιλοξενούνται από την Ντουμπάι (20:30) για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με τις δύο ομάδες να αναχωρούν χτες για Ισπανία και Βοσνία, αντίστοιχα.
Μάλιστα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν κατά την αναχώρησή τους, στο αεροδρόμιο. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πρώτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς πετούσε νωρίτερα και λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε αυτή του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες και τους παράγοντες των δύο ομάδων να δημιουργούν διάφορα… πηγαδάκια.
Χωρίς τέσσερις ο Ολυμπιακός στην Ισπανία
Οι Τζόσεφ, Λαρεντζάκης, Νετζηπογλου και Φαλ δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τους στην αναμέτρηση με την Βαλένθια.
Κάπως έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους: Γουόκαπ, Μόρις, Νιλικίνα, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Γουόρντ, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Τζόουνς, Χολ.
«Τέλος» ο Χολμς
Ο Εργκίν Αταμάν «έκοψε» τον Ρισόν Χολμς για τρίτο σερί ματς και μάλιστα κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Βοσνία τόνισε ότι ο έμπειρος άσος έχει τεθεί εκτός ομάδας και είναι πλέον θέμα της διοίκησης τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμερικανό.
«Ο Ρισόν Χολμς δεν θα είναι στο ρόστερ. Είναι ένα ζήτημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως η ομάδα θα σας ενημερώσει για τα νεότερα σχετικά με αυτό», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στο αεροδρόμιο ενόψει του παιχνιδιού με την Ντουμπάι.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




