ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η Eurolife FFH ασφαλίζει οχήματα Tesla και ανοίγει δρόμο για νέες καλύψεις

Share:

Η Eurolife FFH, λαμβάνοντας υπόψη της τις σημαντικές εξελίξεις που μετασχηματίζουν τον κλάδο της αυτοκίνησης, προσθέτει στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων, Safe Drive Standard και Safe Drive Plus, τη δυνατότητα ασφάλισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων Tesla.

Η νέα αυτή δυνατότητα από τη Eurolife FFH αποτελεί αφετηρία και ανοίγει το δρόμο για την κάλυψη όλο και περισσότερων ασφαλιστικών αναγκών των κατόχων οχημάτων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Η γρήγορη προσαρμογή και ανταπόκριση της Eurolife FFH στις αλλαγές που φέρνουν τόσο οι τεχνολογικές εξελίξεις, όσο και οι πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της υιοθέτησης της ηλεκτροκίνησης, αποτελεί τον πυρήνα στη φιλοσοφία σχεδιασμού καινοτόμων και σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων.

Με τη νέα αυτή δυνατότητα ασφάλισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων Tesla, και μάλιστα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμολόγιο, η Eurolife FFH στηρίζει την ασφαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, προστατεύοντας παράλληλα τους οδηγούς από τους απρόβλεπτους καθημερινούς παράγοντες που συναντούν στο δρόμο.

Συνολικά, με τα Προγράμματα‌ ‌Ασφάλισης‌ ‌Οχήματος‌ η Eurolife FFH παρέχει άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, την επιλογή 3μηνης, 6μηνης ή 12μηνης ασφάλισης, καθώς και έκπτωση στα ασφάλιστρα ανανέωσης. Όποιος και αν είναι ο προορισμός, η Eurolife FFH φροντίζει το ταξίδι να είναι ξέγνοιαστο.

Στόχος της Eurolife FFH είναι να υποστηρίζει την καλύτερη εκδοχή της ζωής των πελατών της, προσφέροντας ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται, ώστε να πετυχαίνουν περισσότερα κάθε ημέρα, ακόμη και μέσα από την ασφαλή μετακίνησή τους.

The post Η Eurolife FFH ασφαλίζει οχήματα Tesla και ανοίγει δρόμο για νέες καλύψεις appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΟΙΒΩΝ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Next Article

Γ. Παπανδρέου: Θα κάνει πάρτι στη Βουλή ο Μητσοτάκης, αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Νέα επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξεπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου ενόψει του β’ γύρου…