ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η Famar αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων για Covid-19

Share:

Tη διανομή των εμβολίων για Covid-19 στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού στην Ελλάδα αναλαμβάνει η FAMAR, παρέχοντας τις υπηρεσίες της δωρεάν στην ελληνική κυβέρνηση.

Ο στόλος της Famar θα εξυπηρετεί κέντρα εμβολιασμού της Βόρειας Ελλάδας και της Θράκης. Με αναχώρηση από το Κέντρο Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας τους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, φτάνοντας στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Όπως δήλωσε η κα Αγγελική Μοτσάκου, Corporate Affairs Manager της Famar: “Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, με περηφάνια δίνουμε το “παρών” και  να ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των ελληνικών υγειονομικών αρχών για τη διανομή των εμβολίων για την αντιμετώπιση της Covid-19 στην Ελλάδα. Το Υπουργείο Υγείας δέχτηκε ευχαρίστως τη δωρεά μας, αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία μας στη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και την αποφασιστικότητά μας να συμβάλουμε ενεργά σε αυτήν τη σημαντική εθνική προσπάθεια. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και τη μεγάλη μας ευθύνη και στεκόμαστε δίπλα στην ελληνική κυβέρνηση και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές, αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στο δίκτυο διανομής εμβολίων για την αντιμετώπιση της Covid-19.  Και με αυτόν τον τρόπο η Famar επιβεβαιώνει το ρόλο της ως ένας από τους κρίκους της παγκόσμιας αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί, εδώ και ένα χρόνο, για την αναχαίτιση της παγκόσμιας απειλής Covid-19.”

Η FAMAR δραστηριοποιείται 70 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων για μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στον κόσμο, στο πελατολόγιό της βρίσκονται περισσότερες από 40 φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς αλλά και τεχνογνωσία στη διακίνηση αποκλειστικά και μόνο φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων για την Ελλάδα.

Επίσης η εταιρεία επενδύει και αναπτύσσει το κέντρο διανομών της στη Θήβα, δημιουργώντας ένα από τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα κέντρα αποθήκευσης φαρμακευτικών προϊόντων στη Θήβα, έκτασης ~30.000 τ.μ. δυνατότητας αποθήκευσης ~45.000 παλετών και με 65 ειδικά οχήματα για τη μεταφορά ευαίσθητων σκευασμάτων, με όλο τον απαιτούμενο και πιστοποιημένο ποιοτικά εξοπλισμό, αλλά και 1.800 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

The post Η Famar αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων για Covid-19 appeared first on Banks.com.gr.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πότε έρχονται επιστρεπτέα 7 και επιδότηση επιχειρηματικών δανείων

Next Article

Πάνω από 140.000 ΑΦΜ κάνουν χρήση της πλατφόρμας MyData

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στα 18 δισ. ευρώ ανέρχονται μέχρι στιγμής οι προσφορές για…