ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Folli Follie: Tι δηλώνει για την παραπομπή του ο Χ. Γκότσης

Share:

Σε δήλωση, στην οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται για το ζήτημα της εταιρείας Folli Follie προχώρησε ο πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Χαράλαμπος Γκότσης.

Στη δήλωσή του τονίζει ότι «όλες οι αποφάσεις που έλαβαν τα αρμόδια όργανα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τόσο η Εκτελεστική Επιτροπή όσο και το Διοικητικό της Συμβούλιο, στην υπόθεση της Folli Follie εμφορούνται από την πιστή τήρηση των νόμων και τις μέχρι τώρα πρακτικές που ακολουθήθηκαν σε ανάλογες περιπτώσεις!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής ουδέποτε δέχθηκε ούτε και θα μπορούσε να δεχθεί πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα ή από επιχειρηματικούς φορείς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Υπενθύμιζε ότι η υπόθεση της δήθεν καθυστέρησης της αναστολής διαπραγμάτευσης τής μετοχής της εν λόγω εταιρείας είχε τεθεί στο αρχείο από την ελληνική Δικαιοσύνη και ανασύρθηκε όταν ήρθαν στο φως μερικά ηλεκτρονικά μηνύματα ενός υπαλλήλου της εταιρείας προς τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Το πρόσωπο αυτό μου είναι παντελώς άγνωστο, το δε περιεχόμενο των μηνυμάτων είναι ψευδέστατο, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος έχει ήδη ανακαλέσει!».

The post Folli Follie: Tι δηλώνει για την παραπομπή του ο Χ. Γκότσης appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Απόκτηση Ιδίων Μετοχών

Next Article

Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η τελευταία πράξη της κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης για το νομοσχέδιο του…