ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Folli Follie: Ραγδαίες Δικαστικές εξελίξεις. 

Share:
Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως κατατέθηκε το κλητήριο θέσπισμα, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται για παράβαση καθήκοντος όχι μόνο ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης αλλά και ένα από τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου όπως επίσης και ο-τότε- υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρείας.
Από το περιεχόμενο του κλητηρίου θεσπίσματος προκύπτει ειδική αναφορά στα 80.000 ευρώ, που βρήκαν οι ελεγκτές στην ατζέντα του υπευθύνου ασφαλείας αλλά και σ’ ένα αρχείο excel, σύμφωνα με το οποίο, το μέλος της οικογένειας Κουτσολιούτσου είχε σηκώσει από λογαριασμό του και -μέσω τρίτου- έφτασαν στον-τότε- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπάρχουν ενδείξεις, λένε οι πληροφορίες, ότι αυτός με την σειρά του, μπορεί να τα διαβίβασε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση  η διαδικασία της αναστολής.
    Το αδίκημα για το οποίο παραπέμπονται όλοι είναι συνέργεια και ηθική αυτουργία και φυσική, φυσικά ο πρώην επικεφαλής της Ε.Κ σε παράβαση καθήκοντος δια παραλείψεως.
 Μία καλά πληροφορημένη πηγή, υποστηρίζει πως η υπόθεση του σκανδάλου Folli Follie δεν έχει κλείσει ούτε όσον αφορά στο πολιτικό σκέλος της.
Και ότι από Φθινόπωρο θα ξανά αρχίσουν τα όργανα και για πολιτικά πρόσωπα.
    Για το που “κολλάει” η συμφωνία για το σχέδιο εξυγίανσης της (νέας) Folli Follie, αναλυτικό ρεπορτάζ στο www.NPLConfidential.com 
 Έχουν περάσει 3 χρόνια και 1 μήνας.
Το μεγαλύτερο επιχειρηματικό χρηματιστηριακό σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά σε δικηγορικά γραφεία ετοιμάζεται και επόμενος γύρος.

The post Folli Follie: Ραγδαίες Δικαστικές εξελίξεις.  appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πέφτουν οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές

Next Article

Αρχεία ΕΡΤ-Συλλογή Πέτρου Πουλίδη: Η Αθήνα πριν από έναν αιώνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα της Αθήνας πριν από έναν…