ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Fraport Greece και Fortinet ανανεώνουν την συνεργασία τους στην ασφάλεια δικτύων

Share:

H Fraport Greece, εν μέσω COVID-19, ανανέωσε την υποδομή των κεντρικών Firewalls καθώς και αυτών που βρίσκονται στα περιφερειακά αεροδρόμια με εξοπλισμό από την Fortinet.

Mε αυτό τον τρόπο η Fraport Greece επενδύει σε τεχνολογίες ασφάλειας υψηλού επιπέδου και διαθεσιμότητας μέσω μίας κεντρικής κονσόλα διαχείρισης.

Σκοπός της επένδυσης είναι η θωράκιση της υποδομής, σε επίπεδο Data Center αλλά και των περιφερειακών αεροδρομίων, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Next Generation Firewalls, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Όπως ανέφερε και ο John Θεόφιλος, Head of IT & Telecoms Unit στην Fraport Greece, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε, εν μέσω πανδημίας, να θωρακίσουμε περαιτέρω την υποδομή ασφάλειας των αεροδρομίων μας, και να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με την Fortinet. Μέσα από αυτή την συνεργασία βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους εταιρικούς πελάτες αλλά και το επιβατικό κοινό και ταυτόχρονα επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό (Digital Transformation) του οργανισμού μας».

Η Fraport Greece έχει αναλάβει τη συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση, βελτίωση και ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, για τα επόμενα 40 χρόνια.

Η Fortinet είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Cyber Security με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες λύσεων ασφάλειας. Η ευρεία γκάμα καλύπτει τομείς όπως Δικτύου, Υποδομής, Cloud & ασφάλειας IoT/ΟΤ.

The post Fraport Greece και Fortinet ανανεώνουν την συνεργασία τους στην ασφάλεια δικτύων appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ρυθμιζόμενη Πληροφορία: Αγορές Ιδίων Μετοχών (Απόφαση ΕΓΣ 17/6/2020)

Next Article

Υδρογόνο – Τα πέντε ελληνικά έργα που συμμετέχουν στο πρώτο κύμα έργων Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με κοινή απόφασή τους, οι Υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων και…