Frigoglass: Νέος HR Manager ο Πάνος Δήμου
Εξακολουθούν και μέσα στην άνοιξη οι μετακινήσεις στελεχών σε μεγάλες εταιρείες, με στόχο την ενδυνάμωση θέσεων – κλειδιά για την ενίσχυση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Από τις πιο πρόσφατες νέες εισόδους είναι αυτή του Πάνου Δήμου στην εταιρεία Frigoglass, στην οποία ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Προσωπικού (HR Manager).
Πρόκειται για στέλεχος με μακρά πορεία στη διαχείριση προσωπικού. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο Πάνος Δήμου είχε προχωρήσει στον χειρισμό προγραμμάτων ανθρωπίνου δυναμικού, ενώ προηγουμένως ήταν επί έξι χρόνια σχεδόν στη θέση του Head of People & Culture στην εταιρεία χρωμάτων Druckfarben.
Εξάλλου, για πάνω από οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνος Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Randstad Ηellas, ενώ είχε ξεκινήσει την πορεία του από την εταιρεία ICAP.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




