ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η ΓΕΒΚΑ, ο …προνοητικός Γεώργιος Κρεμμύδας  και τα έργα υποδομής.

Share:
Δεν ξαφνιάστηκαν οι γνωρίζοντες από την άνοδο της μετοχής της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς χθες “χτύπησε” τα 1,21€ (τελική τιμή στα 1,195 ευρώ).
   Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γεώργιος Κρεμμύδας έχει δηλώσει έτοιμος να ανταποκριθεί η ΓΕΒΚΑ σε τριπλασιασμό της παραγωγής. 
Τι “βλέπει” ο διορατικός επιχειρηματίας;
  1. Από τη μία οι επενδύσεις σε δίκτυα, κατασκευές, υποδομές.
  2. Από την άλλη το απόθεμα σε χάλυβα (και βασικά μέταλλα) που έχει σε καλές (φθηνότερες) τιμές. Αποθέματα, που με την εκτίναξη των τιμών χάλυβα αποκτά προστιθέμενη αξία.
Η ΓΕΒΚΑ είναι από τις εισηγμένες, που βγαίνουν ισχυρότερες από την κρίση λόγω Covid-19, ενώ δεν είναι τυχαίο πως συμπεριλαμβάνεται στις ελάχιστες που διανέμουν μέρισμα από το 2007. 
   Δικαιολογημένα ο Γεώργιος Κρεμμύδας θεωρείται από τους πετυχημένους, διορατικούς και αποτελεσματικούς επιχειρηματίες, στον κλάδο του.
   Με την αγορά να αποτιμά τα 28,75 εκατ. € χρηματιστηριακής αξίας μάλλον λίγα, μπροστά στις προοπτικές της ΓΕΒΚΑ για το 2021 και το 2022.

The post Η ΓΕΒΚΑ, ο …προνοητικός Γεώργιος Κρεμμύδας  και τα έργα υποδομής. appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση μέσω ΕΣΠΑ

Next Article

Ελλάκτωρ: Το μεγάλο αφεντικό της Reggeborgh Invest ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στη Διοίκηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το μεγάλο αφεντικό της Reggeborgh Invest, Χένρι Χόλτερμαν, που ελέγχει…