ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

H Intracom Telecom εκσυγχρονίζει το δίκτυο ασύρματης συνδεσιμότητας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας

Share:

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, σε συνεργασία με την Xentia, Πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Warsaw).

Συγκεκριμένα, μέσω του ασύρματου πολυσημειακού (PtMP) ραδιοσυστήματος WiBAS™ OSDR στη ζώνη συχνοτήτων 28 GHz, η Intracom Telecom θα επεκτείνει το υπάρχον κλειστό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας (CCTV) της KSP Warsaw. Επιπλέον, η λύση θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των δικτύων (backhauling) όλων των αστυνομικών σταθμών της πόλης, επιτυγχάνοντας έτσι τη διασύνδεση όλων των αστικών αστυνομικών υπηρεσιών της Βαρσοβίας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και την εξαιρετική απόδοση του WiBAS™ OSDR της Intracom Telecom, θα ενισχύσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV της πόλης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), παρέχοντας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με παράνομες ενέργειες (όπως εγκλήματα, αδικήματα και άλλα) που συνέβησαν στις περιοχές κάλυψης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτού του έργου, το υπάρχον δίκτυο WiBAS™, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από το 2015, θα ενισχυθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής της κάμερας CCTV, ενώ ταυτόχρονα το δίκτυο θα επεκταθεί με την προσθήκη νέων καμερών. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του υποστηρίζοντας έτσι το σύνολο του  δικτύου, προσφέροντας νέες δυνατότητες, όπως τοπολογία δακτυλίου και άλλα.

“Η διαρκής εμπιστοσύνη της KSP Warsaw στην Intracom Telecom για την αναβάθμιση του δικτύου της μας γεμίζει υπερηφάνεια. Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποδεικνύει έμπρακτα την ποιότητα της τεχνολογίας της εταιρείας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη και οι υπηρεσίες που παρέχει η Xentia στην τοπική αγορά αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Οι μικροκυματικές λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί, όχι μόνον για την αγορά τηλεπικοινωνιών, αλλά και για να ικανοποιούν ακόμα και κρίσιμες εφαρμογές καθώς και ευαίσθητες επικοινωνίες”, επεσήμανε ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

Το έργο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

PwC: Ποιοι κλάδοι επωφελούνται περισσότερο από το 5G

Next Article

Συντάξεις Μαρτίου 2021: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκό…