Iσχύς εν τη ενώσει: Il Toto και Κουλουράδες άνοιξαν κοινό κατάστημα στο Ελ. Βενιζέλος

financialreport.gr


Tις επιχειρηματικές τους δυνάμεις για ένα κατάστημα που θα συνδυάζει το τρόφιμο με τον καφέ και μάλιστα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όσο και ενδιαφέρον, ένωσαν η αλυσίδα καφέ Il Toto και το brand ”Κουλουράδες”, καθώς ανοίγουν κοινό κατάστημα στο αεροδρόμιο ‘‘Ελ. Βενιζέλος”.

Yπενθυμίζεται ότι η κάθε αλυσίδα χωριστά διατηρεί το δικό της δίκτυο στην Αθήνα, ωστόσο λόγω των ακριβών ενοικίων και του ανταγωνισμού στο αεροδρόμιο αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν από κοινού στο συγκεκριμένο σημείο, προσφέροντας συνολική εμπειρία στον ταξιδιώτη.

Στην παρούσα φάση, οι Κουλουράδες έχουν ένα δίκτυο πάνω από 90 καταστήματα στην Αθήνα, ενώ πριν από λίγα χρόνια στο μετοχικό της κεφάλαιο εισήλθε το Switz Group του Ινδού επενδυτή Ταιζούν Κορακιβάλα.

Από την άλλη πλευρά, η αλυσίδα καφέ Il Toto, μέσα στο 2025 ξεπέρασε τα 180 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί συνεργασία και με το λιανεμπόριο, καθώς βρίσκεται σε καταστήματα My Market Local στην Αττική.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων