ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Intracom Holdings: Στα 1,4 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο του Ομίλου

Share:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 και οι προοπτικές του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της Εταιρίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ομίλου, τονίζοντας ότι ο Όμιλος περιλαμβάνει δύο πρωτοπόρες στον κλάδο τους εταιρίες, την INTRASOFT INTERNATIONAL και την IDE, καθώς και την INTRAKAT, η οποία με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο χώρο της ενέργειας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις στο επόμενο διάστημα. 

Ο κ. Δημήτρης Κλώνης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intracom Holdings παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του 2020 τόνισε: “To 2020 η ΙΝTRACOM μέσω των θυγατρικών της κατόρθωσε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην πανδημία, άντεξε. Τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου περιορίστηκαν μεν, σε ελεγχόμενο επίπεδο δε, ενώ έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για ισχυρή ανάπτυξη στα αμέσως επόμενα χρόνια.”

Συνεχίζοντας την παρουσίασή του, ο κ. Δ. Κλώνης αναφέρθηκε με έμφαση σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και ESG ανακοινώνοντας παράλληλα ότι εντός του 2021 θα δημοσιοποιηθεί η πρώτη έκθεση ESG του Ομίλου με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα GRI και SASB. “Η πορεία προς την βιώσιμη ανάπτυξη δεν είναι μόνο τεχνικό θέμα αλλά αλλαγή κουλτούρας. Πρέπει να πειστούμε όλοι, ότι αυτό θα είναι το νέο μοντέλο ζωής”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κλώνης ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια ο κύριος Κλώνης αναφέρθηκε με έμφαση στο ισχυρό ανεκτέλεστο του Ομίλου, που ανήλθε σε €1,4 δις. σηματοδοτώντας τη δυναμική των εταιριών για γρήγορη ανάκαμψη.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του ο κ. Δ. Κλώνης και αναφερόμενος στις προοπτικές του Ομίλου, το ‘Project 2030’ όπως το αποκάλεσε, είπε: “Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της αξίας του Ομίλου, σε ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με όρους σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Η επόμενη μέρα, απαιτεί λύσεις με κέντρο τον Άνθρωπο και μέσο την Τεχνολογία, και μας βρίσκει σε προνομιακή θέση.”.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωση διορισμού των μελών της Επενδυτικής Επιτροπής

Next Article

Ο Σπ. Μαρκάτης νέος αντιπρόεδρος του ΣτΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ο Σπ. Μαρκάτης νέος αντιπρόεδρος του ΣτΕ Wed, 30/06/2021 -…