Intralot: Δεν ζήτησαν ΓΣ με θέμα την παροχή ειδικής άδειας οι μέτοχοι για την εξαγορά της Bally’s – FinanceNews.gr

Η Intralot ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο διαπίστωσε την άπρακτη παρέλευση της δεκαήμερης προθεσμίας για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την παροχή ειδικής άδειας για την εξαγορά της Bally’s Holdings Limited από τον Όμιλο.
PE SUB Holdings: Δημόσια πρόταση εξαγοράς για το 100% της Intralot
Ακολουθεί η ανακοίνωση της εισηγμένης:
Η «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών» (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό, ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στις 14.7.2025, δια πλειοψηφίας εννέα (9) ψήφων επί συνόλου ένδεκα (11) – ένεκα δύο (2) αποχών (λόγω σύγκρουσης συμφερόντων, κατά την έννοια του άρθρου 97 παρ. 3 του Ν. 4548/2018)- διαπίστωσε την παρέλευση απράκτου της, κατ’ άρθρο 100 παρ. 3 του ίδιου νόμου, δεκαήμερης προθεσμίας για την ενάσκηση από τους μετόχους της Εταιρείας του δικαιώματός τους σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την παροχή ειδικής άδειας σύμφωνα με τα άρθρα 99 έως 101 του ίδιου νόμου για τη σύναψη σύμβασης και την ολοκλήρωση της συναλλαγής αναφορικά με την εξαγορά, από τον Όμιλο της Εταιρείας, της έμμεσα εξολοκλήρου θυγατρικής της εταιρεία Bally’s Corporation με την επωνυμία Bally’s Holdings Limited, εταιρείας συσταθείσας υπό το δίκαιο του Τζέρσεϋ, σύμφωνα με το από 1.7.2025 απόσπασμα πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, το οποίο καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 5420684/3.7.2025. Η παρέλευση απράκτου της ως άνω προθεσμίας καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 5431332/15.7.2025.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.