ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Intralot: ΕΓΣ στις 17/5 για ακύρωση ιδίων και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. για ΑΜΚ

Share:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intralot θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου, ημέρα Τρίτη, με αντικείμενο την ακύρωση 3.724.936 ιδίων μετοχών και την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την δεκάτη εβδόμη (17η ) Μαΐου του 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Εταιρείας στην Παιανία Αττικής (19ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής), για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Ακύρωση τριών εκατομμυρίων επτακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα έξι (3.724.936) ιδίων μετοχών που έχουν αποκτηθεί από την Εταιρεία με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ποσό ενός εκατομμυρίου εκατόν δέκα επτά χιλιάδων τετρακοσίων ογδόντα Ευρώ και ογδόντα λεπτών (€1.117.480,8) και σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί Μετοχικού Κεφαλαίου.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

3. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, σύμφωνα με τo άρθρο 24 παρ.1(β) του Ν. 4548/2018.

4. Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την εικοστή τρίτη (23η ) Μαΐου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στον ίδιο ως άνω τόπο, χωρίς δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Οι επόμενες προκλήσεις της ψηφιακής τραπεζικής

Next Article

OEE: Τα σεμινάρια αναγκαίας εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
τα σεμινάρια της αναγκαίας εκπαίδευσης έτους 2022 τα οποία θα…