ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Intralot: Μηνύματα (x 2) με σημασία.

Share:

Το “πράσινο φως” για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους έως 130 εκατ, έδωσαν οι μέτοχοι στην χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση.

Τα όσα ειπώθηκαν λίγο ως πολύ γνωστά (στόχος η επαναγορά του 34% του μ.κ της θυγατρικής στις ΗΠΑ, αύξηση κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων, είσοδος στρατηγικού Standard General για μεγάλο μέρος από τις αδιάθετες κ.λ.π).

Ωστόσο κυρίως 2 ήταν οι δηλώσεις-μηνύματα προς το επενδυτικό κοινό (υφιστάμενο και δυνητικό να συμμετάσχει στην αμκ) πρώτα του προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη, όσον αφορά στην είσοδο του ισχυρού fund πως

  • “…δεν διέθετε δραστηριότητα σε λοταριακά παιχνίδια, όπου η Intralot έχει ισχυρή παρουσία. Η σύμπραξη αυτή επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη στις ΗΠΑ…”
για να καταλήξει ότι
  • “…η εταιρεία θα προχωρήσει με άλλες δυνάμεις και προοπτικές μετά την ολοκλήρωση της αύξηση μετοχικού κεφαλαίου…”
   Συνακόλουθη του αναπληρωτή CEO, Χρυσόστομου Σφάτου, πως
  • “…έχει-ήδη- υπογραφεί συμφωνία με τους κατόχους των μετοχών αυτών (σ.σ. του 34% του μ.κ της Intralot US) και μετά την επαναγορά ο όμιλος θα ελέγχει το 100% της θυγατρικής…”

Συμπερασματικά επενδυτές, μέτοχοι και αναλυτές έλαβαν τα μηνύματα, πως μετά την αμκ ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στην καθαρή κερδοφορία/με ενισχυμένα κεφάλαια, σε επόμενο χρόνο σε έξοδο από την κατηγορία “επιτήρησης” και ότι αποτελεί προτεραιότητα και προσωπικό στοίχημα του Σωκράτη Κόκκαλη, η εισαγωγή των μετοχών της θυγατρικής σε αγορά του NYSE.

The post Intralot: Μηνύματα (x 2) με σημασία. appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Όταν η Lagarde ανοίγει τα χαρτιά της…

Next Article

Ικανοποίηση της ΕΤΑΔ για την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει την ικανοποίηση της…