ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

…και ξαφνικά η Sunlight στο προσκήνιο. Το επόμενο big play. 

Share:
Οι δραματικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν, απλά θα επισπεύσουν τα σχέδια του Πάνου Γερμανού στην ηλεκτροκίνηση και τις σύγχρονες εφαρμογές, ειδικά στον κλάδο των μπαταριών. 
Μια αξιόπιστη πηγή, άνθρωπος με μεγάλη θητεία στον όμιλο Olympia, ρωτήθηκε από το “Β”, για τις εκτιμήσεις του, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα.
Η αλήθεια είναι πως Πάνος Γερμανός προέβλεψε , από πολύ νωρίς, πως το μέλλον στηρίζεται στην ηλεκτροκίνηση.
  • Γι’ αυτό επένδυσε-έγκαιρα- στην Sunlight, που έχει εξελιχθεί σε διεθνή παίκτη, με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση στον κλάδο.
Ο έμπειρος επιχειρηματίας, προνόησε μέσω της εξόδου του από την αγορά της Πολωνίας (Play, Germanos Polska) και ενίσχυσε το ταμείο του ομίλου, με σχεδόν μισό δισ. € με την αγορά να αναζητεί το επόμενο big thing που θα “χτυπήσει”.
  •  Η Sunlight κατέχει-ήδη- το 10% της αγοράς Electrical Industrial Vehicles, το εργοστάσιο στην Βόρειο Καρολίνα θα λειτουργήσει άμεσα, οι επενδύσεις στο R&D για την ανάπτυξη μπαταριών λιθίου σε νέες εφαρμογές με το νέο τμήμα στην Αττική προχωρούν.
Είναι πλέον γεγονός, τα βλέμματα των ανθρώπων της αγοράς στρέφονται στην Sunlight, που μέσω της γιγάντωσης της θα μπορούσε να “φορτίσει” όλον τον όμιλο.
Μία απλή ματιά, στο groupolympia.com/sunlight- δημιουργεί την πρώτη “έξυπνη” μπαταρία λιθίου για Ηλεκτρική Οχήματα Βιομηχανικής Χρήσης (τα EIVs), αρκεί για να καταλάβει κάποιος γιατί ο επιχειρηματίας στοχεύει (από το 2018) και που θα παιχτεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα…

The post …και ξαφνικά η Sunlight στο προσκήνιο. Το επόμενο big play.  appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακάμπτει και πάλι το Bancassurance

Next Article

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά ανάμεσα στα Στύρα και το Μαρμάρι – Εκκένωση οικισμών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Νέος συναγερμός στη Νότια Εύβοια, καθώς σε εξέλιξη είναι από…