ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Και με τη βούλα της Επιτροπής η εξαγορά της αλυσίδας Pet City από τη BC Partners

Share:

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε Τμήμα, την 17/12/2021, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 756/2021 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 Ν. 3959/2011, την από 1/11/2021 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από την εταιρεία BC Partners του έμμεσου αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας Pet City Group και των θυγατρικών της.

Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά τις αγορές λιανικής εμπορίας τροφών για κατοικίδια ζώα, λιανικής εμπορίας αξεσουάρ κατοικίδιων, λιανικής εμπορίας προϊόντων υγιεινής & περιποίησης για κατοικίδια ζώα, εμπορίας κτηνιατρικών φαρμάκων και αντιβιοτικών, παροχής υπηρεσιών κτηνιατρικής φροντίδας, και εμπορίας μικρών ζώων, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.

The post Και με τη βούλα της Επιτροπής η εξαγορά της αλυσίδας Pet City από τη BC Partners appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γαλλία: Οι πολίτες θα μπορούν να παίρνουν το επίθετο της μητέρας όταν ενηλικιώνονται

Next Article

Μείωση πληθωρισμού τάζει ο Ερντογάν – Μιλά ξανά για “πόλεμο οικονομικής ανεξαρτησίας”

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν λέει ότι στο παρελθόν…