ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κάλυψη κενών θέσεων ιατρών στο Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο ζητούν οι εκπρόσωποι της ΕΙΝΑΠ

Share:

Την έντονη ανησυχία της για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της Β’ Παθολογικής κλινικής στο Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο Νέας Ιωνίας – Η Αγία Όλγα, εκφράζει η επιτροπή της ΕΙΝΑΠ στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της: «Υπό κατάρρευση βρίσκεται η Β’ Παθολογική κλινική μετά την επικείμενη παραίτηση του συνόλου σχεδόν των ειδικευόμενων εν μέσω νέας έξαρσης της πανδημίας! Επιπλέον αναμένεται η αποχώρηση και δύο ειδικευμένων λόγω συνταξιοδότησης και διορισμού σε άλλο νοσοκομείο. Δημιουργείται έτσι τεράστιο πρόβλημα, αφού η λειτουργία της κλινικής θα είναι εξαιρετικά επισφαλής, όχι μόνο για την εφημέρευση, αλλά και την τακτική λειτουργία, με τους εναπομείναντες ειδικούς παθολόγους να μην μπορούν αντικειμενικά να ανταπεξέλθουν στον όγκο των ασθενών, ειδικά αν πάρουμε υπόψη ότι μια παθολογική κλινική μπορεί να νοσηλεύει 70- 80 περιστατικά».

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν να εξαιρεθεί η κλινική από τις γενικές εφημερίες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, να προσληφθούν με κατεπείγουσες διαδικασίες όσοι είναι στη λίστα αναμονής για ειδικότητα, όσοι είναι επιλαχόντες για θέση επιμελητή Β Παθολογίας για κάλυψη των κενών μόνιμων θέσεων και για το λόγο αυτό καλούν σε συνέλευση τη Τετάρτη 5/1 στις 1μμ στο αίθριο.

Σχετική είδηση: Eπίθεση σε βάρος γιατρού στο Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ελπιδοφόρος: Μαζί, με ενότητα και ειρήνη, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της τωρινής εποχής

Next Article

Αναβλήθηκε το clasico Ρεάλ -Μπάρτσα λόγω Covid-19

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
H Liga Endesa ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου -για αύριο…